Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η EK ξεκίνησε να πουλάει έτοιμα υδρόψυκτα συστήματα για gaming

    Η EK είναι γνωστή για τα εξαρτήματα και της λύσεις υδρόψυξης που κατασκευάζει, αλλά από ότι φαίνεται η εταιρία θα δοκιμάσει την τύχη και στην πώληση έτοιμων hi end συστημάτων. Έτσι η EK ανακοίνωσε αυτές τις μέρες τα νέα EK Fluid Gaming Systems, τα οποία απευθύνονται σε όσους θέλουν ένα κορυφαίο σύστημα για παιχνίδια, αλλά δεν έχουν χρόνο να ασχοληθούν με το στήσιμο ενός συστήματος με συστήματα υδρόψυξης.

     

    Ειδικότερα η EK θα προσφέρει έτοιμες συνθέσεις στους ενδιαφερόμενους αγοραστές, αλλά και την δυνατότητα να κάνουν αλλαγές σε αυτές με βάση τις δικές τους ανάγκες ή προτιμήσεις. Για την ώρα πάντως οι επιλογές είναι περιορισμένες. Έτσι στον τομέα του επεξεργαστή μπορεί να γίνει επιλογή ανάμεσα στον Ryzen 2700X και στον Ryzen 2600, ενώ και στις κάρτες γραφικών, η μέγιστη επιλογή κάρτας είναι η GTX 1080 της Nvidia. Το PC case είναι το Inwin 101C, οι μητρικές της MSI, οι μνήμες της G.Skill, τα τροφοδοτικά της EVGA, ενώ στον τομέα του αποθηκευτικού χώρου προσφέρονται τόσο επιλογές σκληρών της Seagate, όσο και SSDs της Samsung. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις τρεις βασικές συνθέσεις.

     

    EK pre build PCs.jpg

     

    EK Fluid Gaming Systems 1.jpg

     

    Επιπλέον των επιλογών όσον αφορά το hardware κομμάτι των συστημάτων, ο ενδιαφερόμενος αγοραστής μπορεί ακόμα να επιλέξει το χρώμα του υγρού, το χρώμα των fittings, αλλά και ανάμεσα σε custom painted PCs.

     

    EK Fluid Gaming Systems 2.jpg

     

    EK Fluid Gaming Systems 3.jpg

     

    Χάρη στα συστήματα υδρόψυξης που χρησιμοποιούνται για την ψύξη των εξαρτημάτων, η EK υπόσχεται όχι μόνο υψηλές επιδόσεις από τα συστήματα αυτά, αλλά και αθόρυβη λειτουργία. Επιπλέον η εταιρία αναφέρει ότι κάθε ένα από τα συστήματα που πωλούνται, επιβλέπεται από την αρχή έως το τέλος της συναρμολόγησής του από επαγγελματία στον χώρο του PC building, ενώ πριν αυτά αποσταλούν στον αγοραστή, περνάνε τα απαραίτητα stress tests που εξασφαλίζουν την άριστη λειτουργία των εξαρτημάτων τους.

     

    Η EK θα ξεκινήσει να διαθέτει τα πρώτα συστήματα στις αρχές Μαΐου. Για την ώρα τα νέα EK Fluid Gaming Systems απευθύνονται στους καταναλωτές που μένουν στις ΗΠΑ. Το φτηνότερο σύστημα ξεκινάει από τα 2100 δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.