Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η EKWB ανακαλεί όλες τις πρώτες εκδόσεις των Predator 240/360

    .
    Σύμφωνα με την EK Water Blocks, όλες οι εκδόσεις που σημειώνονται ως "1.0" των EK-XLC Predator, έχουν ένα σημαντικό σφάλμα σχεδίασης, το οποίο μπορεί να οδηγήσει σε διαρροή του υγρού τους, εντός του συστήματος και πάνω στα εξαρτήματα αυτού. Το πρόβλημα φαίνεται να είναι ιδιαίτερα σοβαρό μιας και μπορεί να εμφανιστεί σε μία εκ των δέκα περιπτώσεων εγκατάστασης του εν λόγω συστήματος ψύξης, μετά από αύξηση της θερμοκρασίας του water block και της πίεσης σε αυτό. Ήδη η EKWB διαθέτει την νέα έκδοση 1.1 του EK-XLC Predator, η οποία διορθώνει το πρόβλημα υπό φυσιολογικές συνθήκες λειτουργίας.

     

    Οι κωδικοί που επηρεάζονται είναι οι εξής:
    EAN Code: 3831109863343 - Name: EK-XLC Predator 240 - Revision: 1.0
    EAN Code: 3831109863350 - Name: EK-XLC Predator 360 (incl.QDC) - Revision: 1.0

     

    Στο αυτοκόλλητο προσέχουμε αν έχουμε την έκδοση 1.0

     

    predator labels

     

    Η εταιρία αναλαμβάνει την πλήρη ευθύνη για το πρόβλημα που προέκυψε και επιπλέον αναλαμβάνει να καλύψει το κόστος αντικατάστασης του συστήματος ψύξης με την νέα έκδοση, να επιστρέψει το ποσό αγοράς αυτού ή ακόμα και να καλύψει το κόστος από πιθανή ζημιά στο σύστημα εξαιτίας της σχεδιαστικής αυτής αστοχίας.

     

    Όποιος επιθυμεί την αντικατάσταση του Predator του, μπορεί να συμπληρώσει την φόρμα που θα βρει στην παρακάτω διεύθυνση EKWB : rma processing αφού πρώτα δημιουργήσει έναν λογαριασμό(ο λογαριασμός αυτός θα πρέπει να είναι νέος και όχι αυτός που πιθανόν έχει για το web shop της εταιρίας).

     

    Παρακάτω φαίνεται η διαφορά ανάμεσα στην έκδοση 1.0 και στην έκδοση 1.1. Στο video φαίνεται η διαδικασία εγκατάστασης για την έκδοση 1.1

     

    revisions

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.