Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η EVGA εισέρχεται και στην αγορά των μνημών

    .
    Στην λίστα των προϊόντων υπάρχουν τόσο DDR3 dual kits, όσο και DDR4 quad kits. Οι υψηλότερη συχνότητα στην κατηγορία των DDR3 μνημών είναι τα 2400MHz, ενώ σε αυτή των DDR4 τα 2800MHz. Τα μοντέλα με τις χαμηλότερες συχνότητες ανήκουν στην κατηγορία των Superclocked, ενώ αυτά των υψηλότερων συχνοτήτων στην κατηγορία SSC(Super Superclocked). Οι μνήμες έρχονται σε μαύρο χρώμα με κομψά παθητικά συστήματα ψύξης και σύμφωνα με την EVGA τα τσιπάκια είναι προσεχτικά διαλεγμένα.

     

    evga dimm memory SSC DDR4


    evga dimm memory module 1

     

    Για την ώρα η διαθεσιμότητά των μνημών περιορίζεται στην Αμερική και το MicroCenter, προσφέροντας στον καταναλωτή συνδυασμό προσιτής τιμής και υψηλών επιδόσεων, σε σχέση με την τιμή αυτή. Η εγγύηση που προσφέρεται, είναι των τριών χρόνων. Μπορείτε να δείτε την λίστα των προϊόντων στην παρακάτω φωτογραφία, ενώ links με παραπομπές στο MicroCenter για αγορά των μνημών μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα της EVGA για τις μνήμες.

     

    evga dimm memory module specs


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.