Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Futuremark ανακοίνωσε το νέο benchmark εικονικής πραγματικότητας

    Η Futuremark, ανακοίνωσε το νέο της benchmark VRMark, το οποίο δοκιμάζει τη δυνατότητα του συστήματός σας να τρέχει παιχνίδια και εφαρμογές εικονικής πραγματικότητας τα οποία έχουν μεγαλύτερες απαιτήσεις σε hardware.

     

    Για να έχετε μία καλή εμπειρία σε VR, το σύστημά σας πρέπει να αποδίδει 90 καρέ ανά δευτερόλεπτο. Με το VRMark θα μπορείτε να ελέγξετε κατά πόσο το σύστημά σας είναι ικανό να τρέξει αυτές τις εφαρμογές στο HTC Vive και το Oculus Rift. Για να τρέξετε το VRMark δεν χρειάζεται headset αφού η εφαρμογή μπορεί να  χρησιμοποιήσει και την οθόνη σας.

     

    cbc30fd2d7d4.jpg

     

    Το VRMark Orange Room εμφανίζει ένα εντυπωσιακό επίπεδο λεπτομερειών και μπορείτε να το τρέξετε ως benchmark για τη μέτρηση των επιδόσεων του συστήματός σας ή ως Experience, για να ελέγξετε o ίδιος τη ποιότητα του rendering. Μπορείτε να το τρέξετε είτε στην οθόνη σας είτε μέσω ενός συνδεδεμένου headset σε HMD mode.

     

    vrmark-blue-room-hero.jpg

     

    Το VRMark υποστηρίζει Windows 10 64-bit, Windows 8.1 64-bit, αλλά και  Windows 7 με το Service Pack 1 64-bit, και υπάρχουν δύο εκδόσεις διαθέσιμες : η δωρεάν έκδοση VRMark Basic Edition, το οποίο περιλαμβάνει το Orange Room με το experience mode και το Advanced Edition στα 14.99 € το οποίο ξεκλειδώνει και το Blue Room για PC με υψηλές επιδόσεις, με λεπτομερέστερες αναφορές και πίνακες για τις επιδόσεις και για το hardware. Η έκδοση αυτή επιτρέπει την εξερεύνηση του Orange και του Blue room σε Experience mode και προσθέτει τη δυνατότητα παραμετροποίησης του benchmark.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.