Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Gigabyte ανακοίνωσε την μικρότερη GTX 1080, με μόλις 16,9 εκατοστά μήκος

    Με τις νέες κάρτες της AMD να αποτυγχάνουν να απειλήσουν την κορυφαία κάρτα της Nvidia και την τελευταία να μην σκοπεύει να κυκλοφορήσει νέες κάρτες γραφικών αρχιτεκτονικής Volta μέσα στο έτος, οι κατασκευαστές καρτών γραφικών δεν έχουν παρά να συνεχίσουν να ανακοινώνουν νέες κάρτες γραφικών αρχιτεκτονικής Pascal. Η Gigabyte ανακοίνωσε μια νέα GTX 1080 η οποία έρχεται να πάρει τον τίτλο της μικρότερης σε μήκος GTX 1080, με την κάρτα να στοχεύει να γίνει η κύρια επιλογή αυτών που θέλουν να φτιάξουν ένα υψηλών επιδόσεων gaming mini ITX σύστημα.

     

    Η νέα GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G, έχει μήκος μόλις 16,9 εκατοστά, 4 ολόκληρα εκατοστά μικρότερη από την mini GTX 1080 που είχε ανακοινώσει η Zotac τον περασμένο Δεκέμβριο. Η νέα κάρτα της Gigabyte διαθέτει σύστημα ψύξης το οποίο καταλαμβάνει δύο slots, με τρία heat pipes να αναλαμβάνουν την ψύξη της GPU. Η κάρτα είναι semi passive, που σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας περιστρέφεται μόνο όταν είναι αναγκαίο.

     

    GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G 2.jpg

    GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G 3.jpg

    GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G 7.jpg

     

    Παρόλο το μικρο μέγεθος της κάρτας και του συστήματος ψύξης της, η κάρτα είναι σε θέση να λειτουργήσει στους default χρονισμούς που έχει θέσει η Nvidia για την GTX 1080, ενώ υπάρχει και η επιλογή για ένα ελάχιστο υπερχρονισμό της τάξης του 2%. Το σύστημα τροφοδοσίας της ακολουθάει σχεδίαση 5+2 φάσεων, με μία υποδοχή 8pin PCIe να αναλαμβάνει να την τροφοδοτήσει με την απαραίτητη επιπλέον ενέργεια.

     

    GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G 4.jpg

    GeForce GTX 1080 Mini ITX 8G 1.jpg

     

    Ακόμα δεν έχουν αναφερθεί λεπτομέρειες όσον αφορά την τιμή της κάρτας ή την ημερομηνία διάθεσής της.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.