Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HMD Global ανακοίνωσε την ευρεία διαθεσιμότητα των Nokia 3, 5 και 6

    Η HMD Global ανακοίνωσε στο Mobile World Congress, εκτός από το νέο Nokia 3310 και δύο ακόμα προσιτά Android smartphones, τα Nokia 3 και Nokia 5, τα οποία και θα διαθέσει ευρέως σε παγκόσμιο επίπεδο. Ταυτόχρονα ανακοίνωσε ότι το Nokia 6 που είχε παρουσιάσει πριν ένα μήνα για την Κινεζική αγορά, θα ξεκινήσει και αυτό να πωλείται παγκοσμίως.

     

    Το Nokia 6 είναι το κορυφαίο από τα τρία smartphones και θα διαθέτει και μια ειδική Special έκδοση. Αν και πρόκειται για το κορυφαίο μοντέλο, θα διατίθεται στην τιμή των 229 ευρώ , με την ειδική Special έκδοση να κοστίζει 299 ευρώ. Στα τεχνικά του χαρακτηριστικά βρίσκουμε μεταξύ άλλων, 5,5'' οθόνη, ανάλυσης 1920 x 1080 pixel, Qualcomm Snapdragon 430 chipset, 3GB μνήμη, 32GB αποθηκευτικό χώρο, 3000 mAh μπαταρία και αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων. Η Special έκδοση θα διαθέτει 4GB μνήμη, καθώς και 64GB αποθηκευτικό χώρο.

     

    nokia-6_06.jpg

     

    Το Nokia 5 θα είναι μια πιο οικονομική έκδοση του Nokia 6, με οθόνη 5,2'', 2GB μνήμη και 16GB αποθηκευτικό χώρο. Η τιμή του θα είναι 189 ευρώ.

     

    nokia-5_01.jpg

     

    Τέλος, το Nokia 3 θα είναι η πλέον οικονομική πρόταση με τιμή 139 ευρώ. Η οθόνη του των 5'' θα είναι ανάλυσης 1280 x 720 pixel, η μνήμη του 2GB και ο αποθηκευτικός χώρος 16GB. Το Nokia 3 θα χρησιμοποιεί το τετραπύρηνο MediaTek MTK6737 και παρόλο το χαμηλό σχετικά κόστος του θα περιλαμβάνει αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, αλλά και NFC.

     

    nokia-3-01.jpg

     

     

    Και τα τρία smartphones θα γίνουν ευρέως διαθέσιμα κατά το δεύτερο τρίμηνο του έτους.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.