Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HP αποκάλυψε τα νέα HP Pavilion Wave και HP Elite Slice

    Η HP ανακοίνωσε δύο νέα desktop συστήματα, τα οποία υιοθετούν ξεχωριστή σχεδίαση σε σχέση με το κλασικό desktop PC. Πρόκειται για τα HP Pavilion Wave και HP Elite Slice, με το πρώτο να υιοθετεί σχεδίαση που θυμίζει ηχείο, ενώ το δεύτερο που θα μπορούσαμε να πούμε ότι θυμίζει NUC, διαθέτει modular χαρακτηριστικά.

     

    Το HP Pavilion Wave διαθέτει σχήμα τριγωνικού πρίσματος με στρογγυλεμένες τις πλευρές και τις γωνίες των βάσεων του. Στο πάνω μέρος του διαθέτει ηχείο και παραβολικό κάτοπτρο, το οποίο σε συνδυασμό με τα δύο μικρόφωνα που ενσωματώνει επιτρέπουν την ηχητική αλληλεπίδραση με το Wave μέσω της Cortana και το voice chat. Εναλλακτικά μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την αναπαραγωγή μουσικής ή του ήχου των ταινιών.  

     

    LIFESTYLE-HP-Pavilion-Wave_Office_04.jpg

     

    Εσωτερικά το Wave διαθέτει τρία διαφορετικά διαμερίσματα με την μητρική και την κάρτα γραφικών σε δύο από αυτά. Μπορεί να στεγάσει επεξεργαστές Intel 6ης γενιάς έως και quad core i7, ενώ προαιρετικά προσφέρεται και με μια AMD Radeon R9 M470. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά βρίσκουμε αποθηκευτικό χώρο έως 2TB, επιλογή για δύο αποθηκευτικά μέσα με το ένα από αυτά να είναι SSD των 128GB και έως και 16GB μνήμης DDR4. Η τιμή του ξεκινάει από τα $549.99, ενώ η διαθεσιμότητά του έχει προγραμματιστεί για τις 23 Σεπτεμβρίου.

     

    Το HP Elite Slice πρόκειται για ένα πολύ μικρό σύστημα στο στυλ των Intel NUC, με την διαφορά όμως ότι υιοθετεί modular σχεδίαση. Ο κάτοχος του HP Elite Slice μπορεί να προμηθευτεί "factory covers" τα οποία προσθέτουν δυνατότητες στο HP Elite Slice ή stackable modules. Για την τροφοδοσία του χρησιμοποιεί αποκλειστικά υποδοχή USB 3.1 Type C, τροφοδοσία που μπορεί να πάρει από μια κατάλληλη οθόνη, όπως είναι το μοντέλο HP EliteDisplay S240uj το οποίο διαθέτει USB Type C αλλά και wireless charging δυνατότητες για ένα γραφείο με όσο το δυνατόν λιγότερα καλώδια.

     

    HP-Slice.jpg

     

    Στον τομέα του hardware το HP Elite Slice μπορεί να φιλοξενήσει επεξεργαστές έκτης γενιάς Intel i7 με έως και 35W TDP. Διαθέτει θύρα Ethernet, ενσωματωμένο Wi-Fi module και κεραίες, μία HDMI και μία DisplayPort.

     

    Η τιμή του ξεκινάει από τα $699 με την διαθεσιμότητά του να ξεκινάει μέσα στον παρόν μήνα. Το HP Elite Slice θα διατίθεται και σε έκδοση ειδικά για meeting rooms με την τιμή αυτής της έκδοσης να είναι τα $949. 

     

    HP-Pavilion-Wave_FrontRight.jpg

     

    HP-Pavilion-Wave_Rear.jpg

     

    HP Elite Slice.jpg

     

    HP-Slice-1.jpg

     

    57c84e4deb308-HPEliteSlicemr.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.