Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η HTC ανακοίνωσε το One M8s

    .
    Το νέο HTC One M8s είναι μόλις 0,2 χιλιοστά πιο παχύ έναντι του M8. Κατά τα άλλα τα δύο μοντέλα εμφανισιακά είναι πανομοιότυπα. Το νέο μοντέλο βασίζεται στο Snapdragon 615 chipset της Qualcomm το οποίο χρησιμοποιεί οκτώ πυρήνες. Τέσσερις Cortex A53 στα 1.7GHz και τέσσερις Cortex A53 στα 1.0GHz. Η GPU είναι η Adreno 405. Το One M8 χρησιμοποιούσε το Snapdragon 801. Η μνήμη παραμένει στα 2GB, ενώ ο αποθηκευτικός χώρος των 16GB NAND, μπορεί να επεκταθεί μέσω της microSD υποδοχής που διαθέτει η συσκευή. Η οθόνη είναι η ίδια, 5” 1080p LCD, προστατευμένη με Corning Gorilla Glass 3.

     

    Στον τομέα της συνδεσιμότητας της συσκευής, υπάρχει υποστήριξη για 2G / 3G / 4G LTE, 802.11a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.1, USB2.0, GPS/GNSS και NFC. Οι δύο κάμερες είναι διαφορετικών προδιαγραφών σε σχέση με το One M8, με την μπροστά να είναι των 5MP (F/2.8) και την πίσω των 13 MP (F/2.0). Διατηρεί πάντως το χαρακτηριστικό της ύπαρξης και δεύτερης κάμερας πίσω η οποία παρέχει επιπλέον πληροφορίες στο λογισμικό της HTC για επεξεργασία των φωτογραφιών και προσθήκη εφέ όπως βάθος πεδίου. Η μπαταρία είναι επίσης λίγο μεγαλύτερη με χωρητικότητα 2840mAh. Η ύπαρξη BoomSound dual front-facing ηχείων, εγγυάται καθαρό και δυνατό ήχο. Το λειτουργικό της συσκευής είναι το Android 5.0 με το HTC Sense 6.0.

     


    Htc One m8gunmetalgold

     


    Το HTC One M8s θα είναι διαθέσιμο σύντομα σε αρκετές χώρες της Ευρώπης. Η τιμή του θα διαφέρει από χώρα σε χώρα, με την μόνη μέχρι στιγμής επιβεβαιωμένη τιμή να είναι αυτή στην Αγγλία, όπου κοστολογείται προς £379.99 λίρες(518 ευρώ). Για σύγκριση το HTC One M8 πωλείται στην Ελλάδα αρκετά φτηνότερα: HTC One (M8) (16GB) | Skroutz.gr

     

    Τέλος, μια σύγκριση των τεχνικών χαρακτηριστικών του HTC One M8 και του HTC One M8s μπορείτε να δείτε στο παρακάτω link:
    HTC One (M8) vs. HTC One M8s - GSMArena.com


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.