Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Intel ανακοινώνει νέους Xeon και την πλατφόρμα Greenlow

    .
    Οι έντεκα νέοι Xeon είναι αρχιτεκτονικής Skylake με τέσσερις πυρήνες και 4-8 threads, με ή χωρίς γραφικά, 8MB cache και οι περισσότεροι έχουν 80W TDP, αν και υπάρχουν και μοντέλα με 45W και 25W TDP. Οι συχνότητες λειτουργίας ξεκινάνε από τα 2.0GHz και φτάνουν έως τα 3.7GHz και 4.0GHz σε Turbo. Τα μοντέλα που ενσωματώνουν γραφικά, ενσωματώνουν κάρτα γραφικών HD 530 με 24 EUs, δηλαδή κάρτα γραφικών επιπέδου GT2. Όλοι υποστηρίζουν μνήμη DDR4 και DDR3L, ECC και non-ECC, με την μέγιστη ποσότητα να μπορεί να φτάσει τα 64GB.

     

    Intel Greenlow Processor List


    Intel Xeon E3 1200 V5 Lineup

     

    Για την χρήση αυτών των επεξεργαστών απαιτείται μητρική με chipset της σειράς C230. Με λίγα λόγια δεν θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν σε μητρικές με chipset της σειράς 100, κάτι που δείχνει ότι η Intel πλέον κλειδώνει τους Xeon επεξεργαστές για χρήση σε επαγγελματικές μητρικές οι οποίες συνήθως δεν διαθέτουν χαρακτηριστικά τα οποία επιθυμούν οι enthusiasts και οι gamers.

     

    Intel chipsets


    Greenlow Chipset


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.