Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Intel ξεκίνησε την αποστολή των Kaby Lake επεξεργαστών σε κατασκευαστές συστημάτων

    Η Intel πριν μερικές μέρες ανακοίνωσε τα οικονομικά της αποτελέσματα για το δεύτερο τρίμηνο του 2016. Κατά την διάρκεια της ενημέρωσης αυτής, ο CEO της Intel Brian Krzanich, ανακοίνωσε ότι η εταιρία ξεκίνησε την διαθεσιμότητα των επεξεργαστών Kaby Lake σε κατασκευαστές συστημάτων, καθώς και μεγάλους συνεργάτες της Intel.

     

    Οι Kaby Lake θα είναι οι 7ης γενιάς επεξεργαστές Core και θα κατασκευάζονται και αυτοί με την μέθοδο κατασκευής των 14nm της Intel στα εργοστάσιά της. Αποτελούν ουσιαστικά μια βελτιωμένη έκδοση των Skylake ενσωματώνοντας κάποιες τελευταίες βελτιώσεις στην αρχιτεκτονικής τους, έναντι αυτής των Skylake. Η ανακοίνωση του CEO της Intel σημαίνει ότι ενδεχομένως θα αρχίσουμε να βλέπουμε συστήματα με Kaby Lake επεξεργαστές στην αγορά, ήδη από αυτό το Φθινόπωρο. Γενικά στο παρελθόν έχουμε ακούσει και γράψει αρκετές φορές για την πιθανή ημερομηνία διάθεσής τους, με άλλες πληροφορίες να λέγανε για τέλη του 2016 και άλλες για αρχές του 2017.

     

    Intel Kaby Lake S Series Processors Desktop

     

    Ένα ακόμα ενδιαφέρον στοιχείο έχει να κάνει με τα yields ή αλλιώς το πόσο υψηλό είναι το ποσοστό των πλήρως λειτουργικών επεξεργαστών που παίρνει η εταιρία από κάθε wafer που παράγει. Σύμφωνα με τον Stacy J. Smith, CEO και EVP της Intel, τα yields ήταν σημαντικά βελτιωμένα το πρώτο τρίμηνο του έτους και ακόμα υψηλότερα το δεύτερο τρίμηνο, κάτι που ίσως να εξηγεί το γιατί οι επεξεργαστές Kaby Lake ξεκίνησαν ήδη να διατίθενται.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.