Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Kingston εξαγοράζει την IronKey από την Imation

    Η Kingston ήδη κατασκευάζει φορητά drives που διαθέτουν κρυπτογράφηση όπως το DataTraveler. Μία από τις ανταγωνίστριες εταιρίες ήταν η και η IronKey από την Imation. Τώρα με την εξαγορά της, η Kingston είναι σε θέση να παρέχει μεγαλύτερη γκάμα προϊόντων στους πελάτες της.

     

    Η Kingston εξαγοράζοντας την IronKey, απέκτησε και τη θυγατρική εταιρία της, την DataLocker αλλά και την πλατφόρμα Enterprise Management Services (EMS) που παρέχει μία υπηρεσία κεντρικής διαχείρισης των κρυπτογραφημένων USB drives. Η DataLocker διαθέτει επίσης την πλατφόρμα διαχείρισης SafeConsole η οποία αποτελεί το σύστημα το οποίο χρησιμοποιεί ήδη η Kingston στα κρυπτογραφημένα της USB Flash drives που υποστηρίζουν κεντρική διαχείριση.

     

    Με την εξαγορά αυτή η Kingston δήλωσε ότι δεν προτίθεται να αλλάξει κάτι όσον αφορά τη λειτουργία της IronKey και των προϊόντων που ήδη διαθέτει στην αγορά αλλά και στη σχέση της εταιρία με τους ήδη υπάρχοντες πελάτες της. Η Kingston θα παρέχει περισσότερες πληροφορίες στο συνέδριο 2016 RSA Conference στο San Francisco, από τις 29 Φεβρουαρίου έως τις 4 Μαρτίου.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.