Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Lenovo διαθέτει νέο επετειακό ThinkPad, για τα 25 χρόνια της σειράς

    Αν οι retro κονσόλες παιχνιδιών που ανακοινώνονται τελευταία, δεν είναι τόσο του γούστου σας, τι θα λέγατε για έναν υπολογιστή retro σχεδίασης, με σύγχρονο όμως hardware; Η Lenovo στα πλαίσια εορτασμού της σειράς ThinkPad, ανακοίνωσε το νέο ThinkPad Anniversary Edition 25, το οποίο υιοθετεί την σχεδίαση και μοναδικά χαρακτηριστικά του φορητού που κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 1992, αλλά με σύγχρονο Intel επεξεργαστή 7ης γενιάς και Nvidia κάρτα γραφικών.

     

    Το νέο ThinkPad Anniversary Edition 25 θα είναι ένα περιορισμένης διαθεσιμότητας επετειακό μοντέλο το οποίο διαθέτει, όπως αναφέρθηκε, την εμφάνιση του παλαιού μηχανήματος. Διαθέτει κλασικού τύπου πληκτρολόγιο ThinkPad επτά σειρών, με backlight φωτισμό, με το πλήκτρο Enter να ξεχωρίζει σε απόχρωση του μπλε. Υπάρχει το γνωστό TrackPoint, ξεχωριστά πλήκτρα για την ένταση του ήχου, αλλά και τα κλασικά status LEDs. Το λογότυπο "ThinkPad" στην κάτω δεξιά γωνία, είναι επίσης το παραδοσιακό πολύχρωμο.

     

    02_thinkpad_25.jpg

     

    Και επειδή το νέο ThinkPad Anniversary Edition 25, δεν είναι για να τρέχουμε τα Windows 3.1, βασίζεται στο hardware που ενσωματώνει το μοντέλο T470. Έτσι έχουμε επεξεργαστή Core i7 7500U, κάρτα γραφικών geforce 940MX, 14'' οθόνη αφής FullHD, 16GB DDR4, 512GB NVMe SSD, αναγνώστη δακτυλικών αποτυπωμάτων, IR camera με Windows Hello υποστήριξη, τρεις θύρες USB 3.0 Type A, HDMI 1.4b και θύρα Ethernet.

     

    06_thinkpad_25.jpg

    15_thinkpad_25.jpg

     

    12_thinkpad_25.jpg

     

    Το νέο ThinkPad Anniversary Edition 25, θα ξεκινάει από τα $1899.

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.