Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η LG ανακοίνωσε την νέα της Ultra HD οθόνη, 24UD58-B

    Το Ultra HD γίνεται συνεχώς όλο και πιο προσιτό στο ευρύ κοινό, με τις τιμές των οθονών συνεχώς να πέφτουν. Η LG ανακοίνωσε μία νέα οθόνη ανάλυσης Ultra HD, την 24UD58-B, η οποία έρχεται με προτεινόμενη τιμή λιανικής τα $349, έχοντας όμως πολύ καλά χαρακτηριστικά.

     

    Αν και οι 24'' ίσως να φαίνονται λίγες για Ultra HD, η νέα οθόνη αποτελεί μια ενδιαφέρουσα επιλογή για όσους δεν ενδιαφέρονται τόσο για το μέγεθος της οθόνης, όσο για την ανάλυση αυτής, ώστε να μπορεί αποδώσει ακόμα και τις μικρότερες λεπτομέρειες μιας φωτογραφίας υψηλής ανάλυσης.

     

    LG 24UD58-B 4.jpg

     

    Η νέα 24UD58-B διαθέτει IPS panel με ρυθμό ανανέωσης 60Hz και υποστήριξη για 10 bit χρώμα. Ο χρόνος απόκρισης είναι 5ms, η φωτεινότητα φτάνει τα 250cd/m², οι γωνίες θέασης τις 178 μοίρες, οριζόντια και κάθετα, ενώ η αντίθεση χαρακτηρίζεται ως mega. Στις υποδοχές της οθόνης βρίσκουμε δύο  HDMI 2.0 και μία DisplayPort 1.2a, ενώ στα επιπλέον χαρακτηριστικά περιλαμβάνονται AMD FreeSync, σύστημα μείωσης του μπλε φωτός για πιο ξεκούραστη χρήση, On-Screen Control, Screen Split 2.0, Game Mode και Black Stabilizer.

     

    57dba9df54233-LG24UD58-B2.jpg

     

    LG 24UD58-B 3.jpg

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.