Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η LG ανακοίνωσε τις Super UHD τηλεοράσεις με τεχνολογία Nano Cell

    Κάθε χρόνο στη CES, οι μεγάλες αποκαλύψεις και παρουσιάσεις εταιριών όπως η Panasonic, η Samsung, η Sony και η LG αφορούν τα νέα τους μοντέλα στις τηλεοράσεις. Έτσι και φέτος η LG πιστή στην παράδοση ανακοίνωσε την ναυαρχίδα της στις τηλεοράσεις οι οποίες διαθέτουν την τεχνολογία Nano Cell.

     

    Ενώ οι τηλεοράσεις γίνονται λεπτότερες και μεγαλύτερες, η εικόνα είναι ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά, την οποία οι εταιρίες προσπαθούν κάθε χρόνο να βελτιώσουν. Σύμφωνα με την LG δεν κάθονται όλοι ακριβώς μπροστά στο κέντρο της τηλεόρασης και οι περισσότερες τηλεοράσεις έχουν μειωμένη ποιότητα εικόνας αν κάποιος την κοιτάει υπό γωνία.

     

    869359476de96f3cdb0d65e037b144f3.jpg

     

    Η LG ανακοίνωσε ότι οι νέες της τηλεοράσεις Super UHD για το 2017 θα διαθέτουν την τεχνολογία Nano Cell η οποία επιτρέπει στις τηλεοράσεις να έχουν την ίδια καθαρότητα στην εικόνα και στο χρώμα ασχέτως αν η θέαση γίνεται υπό γωνία. Σύμφωνα με την ανακοίνωση της LG:

     

    "Οι οθόνες με τεχνολογία Nano Cell  προσφέρουν ένα τεχνολογικό πλεονέκτημα αφού διαθέτουν ομοιόμορφου μεγέθους σωματίδια με διάμετρο περίπου 1 nm τα οποία δημιουργούν πιο απαλά και ακριβή χρώματα τα οποία μπορούν προβληθούν από ευρύτερες γωνίες σε σχέση με άλλες LCD TVs. Οι LG SUPER UHD τηλεοράσεις είναι ιδανικές με μεγάλες οθόνες και υψηλή ανάλυση, οι οποίες παρέχουν σταθερά χρώματα τα οποία δεν αλλάζουν ανάλογα με τη γωνία θέασης, είτε από το κέντρο είτε από τα άκρα."

     

    SUPER-UHD-TVSJ95_4.jpg

     

    Πέρα από την τεχνολογία Nano Cell , οι νέες τηλεοράσεις της LG θα προσφέρουν και άλλες λειτουργίες και χαρακτηριστικά :

     

    "Active HDR με Dolby Vision το οποίο υποστηρίζει μία μεγάλη γκάμα τεχνολογιών HDR συμπεριλαμβανομένου και του Dolby Vision, το HDR10 και το HLG (Hybrid Log Gamma), και είναι έτοιμες για να υποστηρίξουν και το Advanced HDR από την Technicolor".

     

    Η LG δεν ανακοίνωσε τιμές ή τις ημερομηνίες κυκλοφορίας για τις νέες της τηλεοράσεις. Το μόνο που γνωρίζουμε είναι ότι οι νέες  Super UHD τηλεοράσεις θα κυκλοφορήσουν σε τρία μοντέλα : SJ9500 (55"), SJ8500 και SJ8000.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.