Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η LG ανακοινώνει τη σειρά οθονών UltraGear IPS 1ms με υποστήριξη NVIDIA G-SYNC

    Κατά τη διάρκεια της IFA 2019 που θα διεξαχθεί εντός ευρωπαϊκού εδάφους, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα νέα μοντέλα της σειράς UltraGear 1ms IPS NVIDIA G-SYNC gaming οθονών της LG, τα οποία έχουν σχεδιαστεί με προσανατολισμό στους "σοβαρούς" gamers. H IFA 2019 διεξάγεται στο Βερολίνο από 6 έως 11 Σεπτεμβρίου και αμέσως μετά θα ακολουθήσει η εμπορική διάθεση των εν λόγω μοντέλων, τόσο στην ευρωπαϊκή όσο και στην αμερικανική αγορά.

     

    Όλα τα μοντέλα της σειράς είναι προρυθμισμένα στην κάθε τους λεπτομέρεια ώστε να πετυχαίνουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία για τους gamers σε απίστευτα γρήγορα response times. Το πιο πρόσφατο μοντέλο της σειράς (μοντέλο 27GN750) υποστηρίζει τον ταχύτερο ρυθμό ανανέωσης 240Hz, κατάλληλο για τα μοντέρνα παιχνίδια γρήγορου ρυθμού.

     

    2.jpg

     

    3.jpg

     

    Το συγκεκριμένο monitor 27 ιντσών συνδυάζει ένα εξελιγμένο IPS panel και αναλύσεις Full HD με πλούσια χρώματα και σταθερό contrast ακόμα και από μεγάλες γωνίες θέασης. Υποστηρίζει HDR10 και, σύμφωνα με την LG, η συμβατότητα με NVIDIA G-SYNC και Adaptive-Sync εξασφαλίζουν ότι η εμπειρία gaming δεν θα επηρεάζεται από tearing ή stuttering.

     

    Στη σειρά UltraGear υπάρχουν ακόμα τα μοντέλα 38GL950G και 27GL850, που υποστηρίζουν την τεχνολογία Nano IPS πετυχαίνοντας ακριβή χρώματα και ευρύ gamut που καλύπτει το 98% του DCI-P3 φάσματος. Το refresh rate είναι 144Ηz, αλλά στο μοντέλο 38GL950G μπορεί να υπερχρονιστεί μέχρι τα 175Hz.

     

    Όλα τα μοντέλα υποστηρίζουν χαρακτηριστικά ειδικά φτιαγμένα για gamers, όπως "Dynamic Action Sync mode" και "Black Stabilizer and Crosshair" που είναι ειδικά σχεδιασμένο για FPS games. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.