Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η LG επιδεικνύει τον νέο της προβολέα ανάλυσης 4K

    Η LG θα επιδείξει την νέα της σειρά προβολέων στην CES 2018 και ένα από αυτά τα μοντέλα είναι και το μοντέλο HU80KA. Το μοντέλο αυτό είναι ο μικρότερος προβολέας ανάλυσης 4K στην αγορά, με το μέγεθός του να είναι το μισό σε σχέση με τους ανταγωνιστές του, σύμφωνα με την LG.

     

    Ο προβολέας υιοθετεί μια ιδιαίτερη σχεδίαση η οποία κατέστη εφικτή χάρη στην "mirrorless I-shaped" μηχανή του. Είναι ικανός να προβάλει εικόνα με διάσταση έως και 150 ίντσες, η οποία είναι και ιδιαίτερα φωτεινή, μιας και η φωτεινότητα του φτάνει έως και τα 2500 lumens. Η φωτεινότητα αυτή καθιστά τον προβολέα όχι μόνο τον πρώτο 4K προβολέα της εταιρίας, αλλά και τον φωτεινότερο που έχει βγάλει η LG.

     

    Ο νέος προβολέας έχει δημιουργηθεί έτσι ώστε να είναι εύκολη η μεταφορά του, κάτι το οποίο τονίζει και ο Tim Alessi, της Αμερικάνικης LG Electronics. Υποστηρίζει HDR10, ενώ ενσωματώνει και δύο ηχεία των 7W. Χρησιμοποιεί λειτουργικό webOS 3.5, υποστηρίζοντας πλατφόρμες όπως το Netflix και το Hulu, μπορεί να δεχθεί σήμα από HDMI, αλλά και να διαβάσει αρχεία μέσω USB και να τα αναπαραγάγει. Διαθέτει επίσης θύρα Ethernet, οπτική ψηφιακή έξοδο ήχου και Bluetooth.

     

    lg_4k_uhd_projector_hu80k.jpg

     

    Περισσότερα για τον νέο αυτό προβολέα θα μάθουμε στην CES 2018, σε λίγες μέρες.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.