Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lian-Li ανακοίνωσε την έκδοση Air του PC-O11

    Η Lian-Li είχε ανακοινώσει τον Απρίλιο το νέο της κουτί PC-O11 Dynamic, το οποίο ήταν παραλλαγή του αρχικού PC-O11. Πριν λίγες μέρες η εταιρία ανακοίνωσε μια νέα έκδοση του κουτιού, την οποία την ονομάζει PC-O11 Air και η οποία, σύμφωνα με την εταιρία, διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά του PC-O11 Dynamic, επικεντρώνοντας όμως στην μεγιστοποίηση της ροής αέρα και στην παρεχόμενη ψύξη προς τα εξαρτήματα που θα βρίσκονται εντός του κουτιού.

     

    Όπως και στην περίπτωση του Dynamic, έτσι και το air μπορεί να δεχθεί έως και τρία ψυγεία των 360 χιλιοστών. Σε αντίθεση όμως με το Dynamic το οποίο είχε πρόσοψη από γυαλί υψηλής αντοχής, η έκδοση Air έχει πρόσοψη από διάτρητο αλουμίνιο, επιτρέποντας την τοποθέτηση επιπλέον ανεμιστήρων εκεί και κατ' επέκταση την δυνατότητα να δημιουργηθεί ακόμα καλύτερη ροή αέρα στο εσωτερικό του κουτιού, σε σύγκριση με αυτή που μπορεί να επιτευχθεί με την έκδοση Dynamic. Συνολικά στην έκδοση Air, μπορούν να τοποθετηθούν έως και 14 ανεμιστήρες, δώδεκα των 120 χιλιοστών και δύο ακόμα των 80 χιλιοστών.

     

    Σε σχέση με το PC-O11 Dynamic, σύμφωνα με την Lian-Li, το Air  έχει υποστεί αλλαγές και στο εσωτερικό του, υιοθετώντας απλούστερη σχεδίαση η οποία επιτρέπει το πιο εύκολο στήσιμο ενός συστήματος. 

     

     

    Η Lian-Li Θα διαθέσει δύο εκδόσεις του PC-O11 Air. Η στάνταρ έκδοση θα έρχεται με δύο PWM ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών. Η δεύτερη έκδοση θα είναι η PC-O11 RGB. Η έκδοση αυτή θα έρχεται με τους δύο ανεμιστήρες της στάνταρ έκδοσης, καθώς και τρεις επιπλέον Lian Li BORA Lite RGB ανεμιστήρες.

     

    Η προτεινόμενη τιμή λιανικής του Air είναι 129 δολάρια και του Air RGB 149 δολάρια.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.