Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Lian Li ανακοίνωσε τρία νέα κουτιά κατασκευασμένα εξολοκλήρου από αλουμίνιο

    Η γνώστη Lian Li, ανακοίνωσε τρία νέα κουτιά, τα οποία είναι κατασκευασμένα εξολοκλήρου από αλουμίνιο και ξεφεύγουν από την μόδα της εποχής. Πρόκειται για τα  PC-Q50, PC-V320 και PC-V720, τα οποία απευθύνονται σε αυτούς που ψάχνουν κάτι κορυφαίο ποιοτικά, αλλά πιο κλασικό εμφανισιακά, χωρίς πλαϊνό παράθυρο και RGB φωτισμό.

     

    Και τα τρία κουτιά ακολουθούν την ίδια φιλοσοφία σχεδίασης για αυτό και παρουσιάζονται μαζί. Η κύρια διαφορά τους είναι στο μέγεθος, με το PC-Q50 να δέχεται mini ITX μητρικές, το PC-V320 micro ATX μητρικές και το PC-V720 full ATX μητρικές. Παρόλο τον κλασικό σχεδιασμό τους, τα νέα κουτιά της Lian Li διαθέτουν τα μοντέρνα χαρακτηριστικά που θα περίμενε κανείς από ένα σύγχρονο κουτί, όπως USB 3.1 Type C θύρα και σχεδίαση τέτοια που να εξασφαλίζει άριστη ψύξη στα εξαρτήματα που θα τοποθετηθούν στο εσωτερικό του κουτιού, ακόμα και με ανεμιστήρες χαμηλών στροφών και θορύβου.

     

    Lian Li PC V720 -3.jpg

     

    Τα κουτιά είναι κατασκευασμένα από υψηλής ποιότητας αλουμίνιο και θα διατίθενται σε δύο χρωματισμούς, αυτόν του αλουμινίου, αλλά και σε μαύρο χρώμα. Μια ιδιαιτερότητα που έχουν, έχει να κάνει με τα ποδαράκια τους, τα οποία μπορούν να τοποθετηθούν είτε από κάτω, είτε στα πλάγια, επιτρέποντας στα κουτιά να χρησιμοποιηθούν τόσο ως desktop, όσο και ως tower cases.

     

    Lian Li PC V720 - desktop tower.jpg

     

    Ο παρακάτω πίνακας από το hexus.net, επιτρέπει την εύκολη σύγκριση των τριών κουτιών ως προς τα κύρια χαρακτηριστικά τους.

     

    Lian Li PC cases specs.jpg

     

    Τα νέα κουτιά της Lian Li θα πρέπει να είναι ήδη διαθέσιμα στην Αμερική, ενώ στο Ηνωμένο Βασίλειο θα είναι διαθέσιμα στα τέλη του Οκτώβρη. Οι τιμές των PC-Q50, PC-V320 και PC-V720, είναι αντίστοιχα $149(£157.99), $189(£184.99) και $219(£222.99).

     

    PC-Q50

    Lian Li PC Q50 -1.jpg

    Lian Li PC Q50 -2.jpg

     

     

    PC-V320

    Lian Li PC V320 -1.jpg

    Lian Li PC V320 -2.jpg

     

     

    PC-V720

    Lian Li PC V720 -1.jpg

    Lian Li PC V720 -2.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.