Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Lian Li επιχειρεί να παντρέψει το κλασικό με το μοντέρνο στο νέο της LANCOOL ONE

    Η Lian Li ανακοίνωσε την προηγούμενη βδομάδα το νέο της κουτί, LANCOOL ONE. Με το νέο αυτό κουτί, η εταιρία αναφέρει ότι επιχειρεί να παντρέψει το κλασικό υψηλής ποιότητας φινίρισμα αλουμινίου που χαρακτηρίζει τα κουτιά της, με το νέο μοντέρνο στυλ που έχει φέρει ο RGB φωτισμός στα σύγχρονα κουτιά.

     

    Η πρόσοψη του νέου LANCOOL ONE υιοθετεί το παραδοσιακό φινίρισμα βουρτσισμένου αλουμινίου(brushed aluminum) της Lian Li, αλλά διαθέτει και RGB LED φωτισμό, ο οποίος έχει διπλό σκοπό. Τόσο την πιο εντυπωσιακή εξωτερική εμφάνιση του κουτιού, όσο και τον φωτισμό του εσωτερικού του κουτιού, καθιστώντας επίσης προαιρετική την χρήση RGB ανεμιστήρων πίσω από την πρόσοψη. Ο RGB φωτισμός του LANCOOL ONE είναι συμβατός με τα ASUS AURA Sync, GIGABYTE RGB Fusion, ASRock Polychrome και MSI Mystic Light, επιτρέποντας την εύκολη ρύθμισή του από το παρεχόμενο λογισμικό του κατασκευαστή της μητρικής. Το αριστερό πλαϊνό του κουτιού, όπως το κοιτάμε από μπροστά, είναι κατασκευασμένο εξολοκλήρου από γυαλί υψηλής αντοχής, επιτρέποντας την θέαση των εξαρτημάτων στο εσωτερικό του κουτιού. Η αφαίρεση και επανατοποθέτηση του είναι εύκολη και γρήγορη, επιτρέποντας την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό του κουτιού.

     

    Lian Li Lancool one 1.jpg

     

    Lian Li Lancool one 2.jpg

     

    Εσωτερικά το κουτί διαθέτει ξεχωριστό διαμέρισμα στο κάτω μέρος του, το οποίο οριοθετείται από ένα κάλυμμα. Εκεί τοποθετείται το τροφοδοτικό, ενώ υπάρχει θέση και για δύο αποθηκευτικά μέσα των 3,5΄΄ με μορφή αφαιρούμενου drive cage. Το κάλυμμα μπορεί επίσης να φιλοξενήσει πάνω του σε κατάλληλες θέσεις άλλα δύο αποθηκευτικά μέσα των 2,5'' ή εναλλακτικά δύο ανεμιστήρες των 120 χιλιοστών για καλύτερη ψύξη εξαρτημάτων όπως η κάρτα γραφικών.

     

     

     

    Όσον αφορά την ψύξη, τόσο το μπροστινό πλαίσιο, όσο και το πάνω επιτρέπουν την άριστη ροή του αέρα, έχοντας και αρκετές θέσεις για ανεμιστήρες, οι οποίες διαθέτουν και τα κατάλληλα φίλτρα κατά της σκόνης. Συνολικά μπορούν να τοποθετηθούν έως και εννέα ανεμιστήρες στο LANCOOL ONE. Εναλλακτικά προσφέρεται και η δυνατότητα τοποθέτησης συστημάτων υδρόψυξης. Το LANCOOL ONE μπορεί να φιλοξενήσει μία υδρόψυξη των 360 χιλιοστών μπροστά ή πάνω ή εναλλακτικά μία υδρόψυξη των 280 χιλιοστών μπροστά. 

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το νέο LANCOOL ONE μπορείτε να βρείτε στην επίσημη σελίδα του κατασκευαστή εδώ:  Lancool one – LIAN LI

     

    Η Lian Li διαθέτει το LANCOOL ONE σε δύο εκδόσεις. Η digital έκδοση κοστολογείται στα 100 δολάρια, έναντι 90 δολαρίων της απλής. Οι διαφορές τους φαίνονται στον παρακάτω πίνακα των τεχνικών χαρακτηριστικών του LANCOOL ONE.

     

    Lian Li Lancool one 3.jpg

     

    Model LANCOOL ONE LANCOOL ONE Digital
    Case Type Tower Chassis
    Dimensions (W)220mm x(H)472mm x(D)450mm
    Case weight 8.25kg
    Color Black
    Material (Side)Tempered Glass, (Body)SECC
    Expansion Slot 7+2
    2.5” SSD 4
    3.5” HDD 2
    I/O Ports USB3.0 x2 ,
    HD Audio
    USB3.1 Type C x1, USB3.0 x2 ,
    HD Audio
    M/B Type E-ATX / ATX / Micro-ATX
    Fan  

     

    • Front: 120mm x1(Standard) / 120mm x3 or 140mm x2(Optional)

    • Top: 120mm x3 or 140mm x2(Optional)

    • Rear: 120mm x1(Standard)

    • Bottom: 120mm x2(Optional)

     

    Radiator  

     

    • Front:120 x 360mm / 120 x 240mm/ 120 x 120mm / 140 x 140mm / 140 x 280mm

    • Top:120 x 360mm / 120 x 240mm/ 120 x 120mm

    • Rear: 120 x 120mm

     

    VGA Card length ≤420mm
    CPU Cooling ≤175mm
    PSU (L)224mm
    Filter (Top) x1 , (Bottom) x1 , ( Front ) x1
    LED RGB , Motherboard Sync Addressable RGB , Motherboard Sync
    Body Material Thickness 0.6mm
    Side Pancl Material Thickess 0.7 mm

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.