Jump to content



  • jisr7
    jisr7

    Η Lian Li παρουσιάζει τα DK-Q2 και DK-03: Στα $990 και $1490, αντίστοιχα, οι τιμές

    Για παράδειγμα, η ειδική σχεδίαση, τα διαφοροποιεί από προηγούμενα μοντέλα, παρέχοντας, για παράδειγμα, περισσότερο χώρο για τα πόδια του κάθε χρήστη.

     

    Διαθέτουν αφαιρούμενα motherboard trays, προκειμένου να επιτρέψουν το ευκολότερο στήσιμο του συστήματος, την καλύτερη τοποθέτηση των καλωδίων για να μην αποτραπεί το σωστό airflow στο εσωτερικό του. Το DK-Q2 υποστηρίζει μητρικές ATX, ενώ το DK-03 υποστηρίζει την εγκατάσταση δυο μητρικών ταυτόχρονα: Μία SP-ATX στα 12"x10.6" και μια επιπρόσθετη τύπου mini-ITX.

    Είναι συμβατά με CPU Coolers 90 χιλιοστών (ύψος) και κάρτες γραφικών ως 440 χιλιοστών. Οι χρήστες μπορούν να προσαρμόσουν τον εσωτερικό φωτισμό και των δυο κουτιών μέσω του προαιρετικού RGB lighting kit. Θα είναι διαθέσιμα στις ΗΠΑ στο τέλος Ιουνίου στις τιμές των $990 (DK-Q2) και $1490 (DK-03).

     

    Dk 03 05

     

    Dk 007

     

    Dk 002


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.