Jump to content



  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Logitech ανακοίνωσε το νέο της Tenkeyless πληκτρολόγιο G410 με φωτισμό RGB

    Ο σχεδιασμός tenkeyless (χωρίς δηλαδή το αριθμητικό πληκτρολόγιο) επιτρέπει στο πληκτρολόγιο να είναι μικρότερο και πιο φορητό ώστε να το παίρνετε και μαζί σας. Το δεύτερο πληκτρολόγιο της σειράς G με RGB φωτισμό που υπάρχει ως απαραίτητο χαρακτηριστικό στα τελευταία gaming περιφερειακά. Παρόλα αυτά όμως η Razer καταργεί σιγά σιγά τον φωτισμό Chroma RGB στα δικά της περιφερειακά οπότε κάποια στιγμή περιμένουμε και την Logitech να κάνει το ίδιο.

     


    Logitech G410 Atlas Spectrum ProfileLeft

     

    Όπως συνήθως το μηχανικό αυτό πληκτρολόγιο διαθέτει τα switches Romer-G της εταιρίας καθώς και ένα dock στο μπροστινό μέρος του για το Arx Control, μία εφαρμογή για iOS και Android με την οποία μπορείτε να βλέπεται πληροφορίες για τον υπολογιστή σας, τα παιχνίδια σας και να έχετε τον έλεγχο των Logitech περιφερειακών σας.

     

    Αν το G910 το οποίο τιμάται 179.99 δολάρια είναι πολύ ακριβό για εσάς τότε το G410 ίσως είναι καλύτερη επιλογή αφού θα έχει τιμή 129.99 δολάρια όταν κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο

     


    g410 atlas spectrum

     

    Αυτό βάζει το νέο πληκτρολόγιο απέναντι στα ήδη υπάρχοντα πληκτρολόγια της εταιρίας, τα G710 και G710 Plus, τα οποία έχουν ειδικά πλήκτρα μακροεντολών αλλά και οπίσθιο φωτισμό δύο ζωνών. Και το πιο σημαντικό είναι ότι διαθέτουν Cherry MX Blue και Brown switches, αντίστοιχα. Έτσι η εταιρία όχι μόνο εμπλουτίζει τη σειρά πληκτρολογίων της που διαθέτουν RGB φωτισμό αλλά και σιγά σιγά περνάει στην καθιέρωση των Romer-G switches που κατασκευάζει η ίδια, σε βάρος των Cherry MX.

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.