Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Logitech ανακοίνωσε το K400 Plus

    .
    Το νέο K400 plus διαθέτει ενσωματωμένο touchpad, ενώ η εμβέλειά του φτάνει τα 10 μέτρα. Η ενσωμάτωση του touchpad επιτρέπει την εύκολη διαχείριση του υπολογιστή του σαλονιού με μόνο το K400 plus, χωρίς δηλαδή την ανάγκη να υπάρχει παράλληλα και κάποιο ποντίκι, καθώς και σχετική επίπεδη επιφάνεια, ώστε να κινείται αυτό. Ο κάτοχος του K400 plus μπορεί από την άνεση της πολυθρόνας του να διαχειρίζεται τον υπολογιστή του, χωρίς να χρειάζεται να σηκώνεται από αυτήν.

     

    Logitech K400 plus


    Logitech K400 plus  3

     

    Το K400 Plus είναι βασισμένο στο αρχικό K400, έρχεται σε ουδέτερο γκρι χρώμα, διαθέτει πλήκτρα για multimedia και εύκολη περιήγηση στα μενού, είναι λεπτής σχεδίασης, ενώ οι παρεχόμενες μπαταρίες του αρκούν για 18 μήνες. Θα είναι διαθέσιμο στην Αμερική αυτό το μήνα προς $39.99 και στον υπόλοιπο κόσμο από τον Ιούλιο.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.