Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Lucasfilm προσλαμβάνει YouTuber ο οποίος έκανε καλύτερα deepfakes από τα CGI της εταιρίας

    Για όσους έχουν δει τη σειρά Mandalorian, σίγουρα θα τους έχει μείνει στο μυαλό η τελευταία σκηνή της δεύτερης σεζόν. Όσοι δεν το έχετε δεί και σκοπεύετε να το παρακολουθήσετε, καλό είναι να σταματήσετε το διάβασμα εδώ. Το εννοώ. Σταματήστε. Μην προχωρήσετε. Φτάνει. 

     

    Η εμφάνιση του Luke Skywalker (σας προειδοποίησα να μην συνεχίσετε) ήταν δουλειά ενός ερασιτέχνη YouTuber, του Shamook, ο οποίος είναι ειδικός να δημιουργεί deepfake βίντεο του franchise Star Wars καθώς επίσης και άλλων μεγάλων ταινιών, καταφέρνοντας εκπληκτικά αποτελέσματα στις CGI τεχνικές "αντιγήρανσης" (de-aging), όπως μπορείτε να δείτε και στα video.

     

     

     

    Η Lucasfilm αντί να ακολουθήσει την πεπατημένη οδό της απόσυρσης του περιεχομένου από το Youtube, αποφάσισε να προσλάβει τον Shamook για να κάνει αυτό για το οποίο είναι καλός. Εκπρόσωπος της Lucasfilm δήλωσε ότι η εταιρία "είναι πάντα σε αναζήτηση ταλαντούχων καλλιτεχνών και όντος προσέλαβε τον καλλιτέχνη που ονομάζεται "Shamook".

    Σε ένα πρόσφατο βίντεο του ο Shamook έγραψε ότι "Όπως ίσως γνωρίζετε ήδη, προσλήφθηκα στο ILM/Lucasfilms πριν από λίγους μήνες και δεν είχα τον χρόνο να εργαστώ σε νέο περιεχόμενο YouTube." ενώ ανέφερε και την ιδιότητα με την οποία προσελήφθει ως "Senior Facial Capture Artist"

     

    image.png

     

    image.png

     

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.