Jump to content


  • astrolabos
    astrolabos

    Η Microsoft διώχνει μη επιλέξιμους υπολογιστές με Windows 11 από το πρόγραμμα Windows Insider

    Όταν η Microsoft ανακοίνωσε αρχικά τα Windows 11, διαπιστώθηκε γρήγορα ότι έχουν γίνει δραστικές αλλαγές στις απαιτήσεις συστήματος. Το πιο σημαντικό, είναι οι αυστηρές απαιτήσεις στους υποστηριζόμενους επεξεργαστές από το νέο λειτουργικό σύστημα. Ο πέλεκυς έπεσε βαρύς και στο πρόγραμμα Windows Insider. Μέχρι τώρα, αν κάποιος ήταν στο κανάλι Dev πριν από την ανακοίνωση των Windows 11, είχε τη δυνατότητα να παραμείνει εκεί μέχρι να βγουν τα Windows 11. Με την κυκλοφορία τους, θα έπρεπε να επιστρέψει στα Windows 10 ή να φύγει από την "νεκρή ζώνη" στην οποία θα βρισκόταν χωρίς ενημερώσεις. Οι Insiders του καναλιού Beta, εκδιώχθηκαν από το κανάλι Beta και τοποθετήθηκαν στην Προεπισκόπηση έκδοσης των Windows 10 21H2.

    Πλέον, η Microsoft έχει αρχίσει να διώχνει μη υποστηριζόμενους υπολογιστές από το κανάλι Dev του προγράμματος Windows Insider. Εάν κάποιος είναι στο κανάλι Dev και ο επεξεργαστής του δεν βρίσκεται στη λίστα υποστηριζόμενων, πιθανότατα θα διαπιστώσει ότι πρέπει να επιστρέψει στα Windows 10 για να συνεχίσει να λαμβάνει ενημερώσεις.

     

    Εικόνα


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.