Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Microsoft προσφέρει δωρεάν σε μαθητές και καθηγητές το Office 365

    Η προϋπόθεση αυτή είναι το να διαθέτουν ένα έγκυρο email σχολείου το οποίο και θα πρέπει να εισάγουν στην σελίδα της Microsoft, προκειμένου να αποκτήσουν δωρεάν τα Office 365. Το σχολείο θα πρέπει να πληρώνει ήδη συνδρομές στην Microsoft για χρήση του Office 365 από το διδακτικό και λοιπό προσωπικό του, ώστε να μπορούν οι μαθητές και οι καθηγητές του να έχουν δωρεάν πρόσβαση στο Office 365 και για προσωπική χρήση.

    Το Office 365 που παρέχει η Microsoft στους μαθητές και καθηγητές, περιλαμβάνει όλες τις τελευταίες εκδόσεις των Word, Excel, PowerPoint, OneNote, Access και Publisher. Αυτό θα μπορούν να το εγκαταστήσουν σε μέχρι 5 PCs, MACs ή φορητές συσκευές, όπως smartphones ή tablets. Επιπλέον παρέχεται 1TB αποθηκευτικού χώρου δωρεάν στο OneDrive καθώς, και το Office Online για επεξεργασία εντός του browser.

    Το Office αποτελεί μία από τις κύριες πηγές εσόδων της Microsoft η οποία επιχειρεί με αυτόν τον τρόπο να διασφαλίσει ότι οι σημερινοί χρήστες του, αλλά πολύ περισσότεροι οι μελλοντικοί, θα συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν.

    Οι μαθητές μπορούν να αποκτήσουν την δωρεάν έκδοση εδώ: Office in education
    Οι καθηγητές θα πρέπει αντίστοιχα να πάνε εδώ: Office in education


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.