Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Mozilla ανακοίνωσε τον Firefox Focus

    Η Mozilla ανακοίνωσε σήμερα την κυκλοφορία του Firefox Focus, ενός νέου browser για iOS, ειδικά για όσους επιθυμούν να παραμένουν ανώνυμοι στο διαδίκτυο.

     

    Για τους χρήστες που δεν επιθυμούν να δημοσιοποιούν την δραστηριότητά τους κατά την περιήγησή τους στο διαδίκτυο, η Mozilla κυκλοφόρησε έναν νέο browser, ο οποίος δεν αφήνει ψηφιακά ίχνη ούτε στη συσκευή αλλά ούτε αποστέλλει τα στοιχεία σας σε διαφημιστές εταιρίες. Έτσι μπορείτε να βιώσετε την περιήγησή σας στο διαδίκτυο χωρίς, περιττά μενού, tabs και popups.

     

    Ο Firefox Focus εξορισμού μπλοκάρει τους trackers που σας ακολουθούν στο διαδίκτυο και ο χρήστης δεν χρειάζεται να κάνει κάποια ρύθμιση και θα μπορεί να σβήνει τα ίχνη του με ένα πάτημα, χωρίς να χρειάζεται να ψάχνει στα διάφορα μενού.

     

    FireFox-Focus-Screenshot-1-1-300x533.png   iOS-Focus_AppStore-iPhonePlus-300x436.png

     

    Λόγω του ότι η κυριότερη αιτία που γίνεται αργή η περιήγηση στο διαδίκτυο είναι η τεχνολογία η οποία χρησιμοποιείται για να παρακολουθούνται οι συνήθειες του χρήστης αλλά και οι διαφημίσεις οι οποίες πολλές φορές βαραίνουν τη σελίδα, ο Firefox Focus, είναι αισθητά πιο γρήγορος αφού αποκλείει αυτόματα τους trackers και τις διαφημίσεις. 

     

    Αν συναντήσετε κάποια ιστοσελίδα η οποία δεν λειτουργεί σωστά λόγω αυτών των αποκλεισμών, μπορείτε εύκολα να την ανοίξετε στον Firefox ή στον Safari. Τον Firefox Focus μπορείτε να τον κατεβάσετε από εδώ. Η Mozilla δήλωσε ότι θα κυκλοφορήσει τον Firefox Focus και για Android ανάλογα με την αποδοχή που θα τύχει από τους χρήστες στο iOS.

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.