Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η MSI ανακοίνωσε τρεις νέες mini-ITX μητρικές με Intel Braswell

    .
    Οι νέες μητρικές ανήκουν στην σειρά ECO της εταιρίας και είναι τα μοντέλα MSI N3700I ECO, MSI N3150I ECO και MSI N3050I ECO. Οι μητρικές χρησιμοποιούν αντίστοιχα τους Intel Pentium Quad-core N3700 με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.40GHz, Intel Celeron Quad-core N3150 με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.08GHz και Intel Celeron Dual-core N3050 με μέγιστη συχνότητα λειτουργίας τα 2.16GHz.

     

    Οι Braswell θυμίζουμε είναι SoCs, αποτελούν τους διαδόχους των Bay Trail της Intel, κατασκευάζονται με την μέθοδο κατασκευής των 14nm στα εργοστάσια της εταιρίας και έχουν εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση. Και οι τρεις Braswell που έχει επιλέξει η MSI για τις μητρικές της, έχουν TDP 6W, επιτρέποντας την παθητική ψύξη τους που σημαίνει απόλυτα αθόρυβη λειτουργία. Τα ενσωματωμένα γραφικά “8ης γενιάς” των Braswell είναι έως και δύο φορές ταχύτερα έναντι αυτών των προηγούμενων μοντέλων, ενώ υπάρχει υποστήριξη και για H265 hardware αποκωδικοποίηση, DirectX 12 και Windows 10.

     

    Στα επιπλέον χαρακτηριστικά έχουμε επιπλέον, υποστήριξη BluRay playback, υποστήριξη για οθόνες 4K ανάλυσης, οκτακάναλο ήχο υψηλής ποιότητας μέσω HDMI, δύο υποδοχές μνήμης για DD3L 1600MHz SODIMM με μέγιστο τα 8GB σε dual channel, δύο SATA 6Gb/s υποδοχές, μία PCIe υποδοχή, Gigabit Ethernet, COM port, VGA, USB 3.0 και HDMI 1.4b έξοδο.

     


    MSI Braswell


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.