Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η MSI αποκάλυψε τους νέους ανεμιστήρες κουτιού, TORX

    Η MSI είναι γνωστή για τις κάρτες γραφικών της και τα αποτελεσματικά και αθόρυβα συστήματα ψύξης που αυτές διαθέτουν. Η επιτυχία αυτών των συστημάτων ψύξης, βασίζεται και στους ιδιαίτερα ποιοτικούς ανεμιστήρες που αυτά διαθέτουν και τους οποίους η MSI τώρα έρχεται να παρουσιάσει ως ξεχωριστό προϊόν για χρήση σε PC cases, με την νέα σειρά ανεμιστήρων TORX.

     

    Οι ανεμιστήρες της σειράς TORX, βασίζονται στην ίδια σχεδίαση που βασίζονται οι ανεμιστήρες που χρησιμοποιούνται στα TwinFrozr συστήματα ψύξης. Οι ανεμιστήρες αυτοί διαθέτουν δύο διαφορετικούς τύπους λεπίδων (blades), έναν στάνταρ τύπο για δημιουργία σταθερής ροής αέρα και έναν δεύτερο τύπο, που η MSI αποκαλεί "dispersion" blades ( λεπίδες διασποράς? ), υψηλότερης καμπυλότητας, που έχουν στόχο την επιτάχυνση της ροής του αέρα.

     

    Το πρώτο μοντέλο της σειράς είναι ένας ανεμιστήρας διαμέτρους 120 χιλιοστών και 25 χιλιοστών πάχους, με λαστιχένιες γωνίες για απορρόφηση των κραδασμών. Συνδέεται μέσω καλωδίου 4pin, υποστηρίζει PWM, ενώ η ταχύτητα περιστροφής του κυμαίνεται από 500 έως 1800 στροφές ανά λεπτό. Παράγει 19,79 έως 71,27 CFM, με την αντοχή του, MTBF, να φτάνει τις 150 χιλιάδες ώρες.

     

    MSI TORX fan box.jpg

     

    58be7905e766e-MSITORXback.jpg

     

    Η MSI δεν αποκάλυψε ακόμα τιμή.

     

    Να πούμε ότι αυτό είναι το δεύτερο προϊόν της MSI που αξιοποιεί ανεμιστήρες αυτής της σχεδίασης. Πριν λίγες μέρες η εταιρία είχε αποκαλύψει το σύστημα ψύξης Core Frozr L, το οποίο χρησιμοποιούσε έναν TORX ανεμιστήρα των 140 χιλιοστών.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.