Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η NO.1 ανακοινώνει το "NO.1 Sun" smartwatch

    .
    Με το NO.1 Sun η εταιρία προσπαθεί να προσφέρει ένα μοντέλο το οποίο να διαφοροποιείται από την πλειοψηφία των ορθογώνιων μοντέλων. Διαθέτει μεταλλικό σώμα και στρογγυλή capacitive οθόνη, ανάλυσης 240x240 pixels, ενώ επιπλέον διαθέτει και κάμερα των 1,3MP στην θέση που τα παραδοσιακά ρολόγια διαθέτουν την ρόδα για ρύθμιση των δεικτών της ώρας του ρολογιού.

     

    Το Sun χρησιμοποιεί το Mediatek MT6290 SoC, ενώ η μπαταρία του είναι των 350mAh. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να παρακολουθεί κάποιος τους σφυγμούς της καρδιάς, να μετρήσει τα βήματά του, να απαντάει σε τηλέφωνα ή να διαβάζει τα μηνύματά του στο smartphone του ή ακόμα και να ελέγχει την τηλεόρασή του ή άλλες συσκευές μέσω του ενσωματωμένου IR remote. Επιπλέον, ανεξάρτητος music player, σε συνδυασμό με υποστήριξη Βluetooth, δίνει την δυνατότητα στον κάτοχο του smartwatch, να το συνδυάσει με ένα Bluetooth headset για να ακούει την μουσική του. Το NO.1 Sun είναι αδιάβροχο ώστε να μην υπάρχει ο κίνδυνος να πάθει ζημιά από λίγο νερό.

     


    No1SUN 01


    No1SUN 02

     


    Η τιμή του ανέρχεται στα 69.99$ και μπορείτε να το βρείτε εδώ.


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.