Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Noctua θα παρέχει δωρεάν mounting kits για την νέα πλατφόρμα της Intel και το LGA2066 socket

    Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Noctua σε σχετικό δελτίο τύπου, σκοπεύει να συνεχίσει την παράδοση που θέλει την εταιρία να προσφέρει δωρεάν mounting kits τα οποία καθιστούν παλαιότερα συστήματα ψύξης επεξεργαστή, συμβατά με νέα sockets. Αυτή τη φορά σκοπεύει να παρέχει δωρεάν mounting kits για την νέα πλατφόρμα "Basin Falls" της Intel και το LGA2066 socket.

     

    Αν και τα περισσότερα από τα τελευταία προϊόντα της εταιρίας είναι συμβατά με την νέα πλατφόρμα η οποία θα φιλοξενήσει τους υψηλών επιδόσεων επεξεργαστές ‘Skylake-X’ και ‘Kaby Lake-X’ της Intel, κάποια παλαιότερα προϊόντα θα χρειαστούν το NM-i20xx kit για να αποκτήσουν συμβατότητα. Το kit αυτό η εταιρία θα τα παρέχει χωρίς καμία επιπλέον χρέωση.

     

    Ο μηχανισμός που χρησιμοποιείται στα LGA2011 και LGA2066 είναι παρόμοιος, επιτρέποντας στο σύστημα SecuFirm2 της Noctua να είναι συμβατό και με το νέο socket. Οποιοδήποτε σύστημα ψύξης της Noctua χρησιμοποιεί το SecuFirm2 mounting system, είναι λοιπόν συμβατό και με το νέο socket. Για τα προϊόντα της Noctua που δεν χρησιμοποιούν το SecuFirm2, η Noctua παρείχε το NM-I2011 kit, το οποίο είναι συμβατό με το LGA2011. Πλέον λόγω και της συμβατότητάς του με το LGA2066, μετονομάζεται σε NM-i20xx. Το NM-i20xx είναι συμβατό με τα περισσότερα συστήματα ψύξης επεξεργαστή που έχει κυκλοφορήσει η Noctua από το 2005 και μετά, με εξαίρεση τα low profile συστήματα ψύξης NH-L9i και NH-L9a.

     

    Για την  απόκτηση του NM-I2011/NM-I20xx kit, απαιτείται η απόδειξη αγοράς ενός προϊόντος της Noctua, αλλά και μιας LGA2066 μητρικής ή επεξεργαστή. Αν κάποιος δεν διαθέτει την απόδειξη αγοράς του προϊόντος της Noctua, μπορεί να παρέχει μια απλή φωτογραφία με το προϊόν και ένα χαρτί με τα στοιχεία του δίπλα από αυτό. Εναλλακτικά το kit θα διατίθεται και στα μαγαζιά σε χαμηλή τιμή.

     

    Πληροφορίες σχετικά με την συμβατότητα των προϊόντων της Noctua με το νέο LGA2066 socket, μπορείτε να βρείτε εδώ: Which Noctua CPU coolers are compatible with Intel LGA2066?

     

    Και για το NMI2011 kit εδώ: NM I2011 Mounting-Kit

     

    noctua_nm_i2011_3.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.