Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Nvidia ανακοινώνει καθυστέρηση για τα reviews της RTX 3080 Founders Edition και κοινοποιεί την ημερομηνία κυκλοφορίας της RTX 3070

    H Νvidia κοινοποίησε στον ιστότοπό της κάποιες λεπτομέρειες σχετικά με τα reviews και τη διαθεσιμότητα των νέων Ampere καρτών γραφικών. Συγκεκριμένα ανακοινώνεται η, για άγνωστους λόγους, καθυστέρηση δημοσίευσης reviews για τις RTX 3080. Επίσης, κοινοποιείται η ημερομηνία κυκλοφορίας των RTX 3070. Ακολουθεί η δήλωση της Nvidia:

     

    Quote

    Γεια σε όλους - δύο ενημερώσεις για εσάς σήμερα. Πρώτον, τα reviews για τις RTX 3080 Founders Edition (και όλες οι περιλαμβανόμενες τεχνολογίες και παιχνίδια) θα μπορούν να δημοσιευτούν στις 16 Σεπτεμβρίου (6 a.m. Pacific Time). Ετοιμαστείτε για τα benchmarks! Δεύτερον, είμαστε ενθουσιασμένοι που σας ανακοινώνουμε ότι οι κάρτες γραφικών GeForce RTX 3070 θα είναι διαθέσιμες στις 15 Οκτωβρίου (6 a.m. Pacific Time).

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.