Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Nvidia ξεκινά τη διαφημιστική εκστρατεία για τις Ampere με το #Ultimatecountown

    Η Nvidia δημοσίευσε σήμερα το πρώτο επίσημο teaser που αφορά, μάλλον, στις αναμενόμενες Ampere κάρτες γραφικών. Σε μια ανάρτηση στο twitter εμφανίζεται μια έκρηξη αλά "big bang" με το #theultimatecountdown να ακολουθεί.

     

     

    Επίσης γίνεται αναφορά, σε επόμενη σειρά, με περιεχόμενο "21 μέρες, 21 χρόνια". Φαίνεται ότι οι αριθμοί αυτοί αναφέρονται στην ημερομηνία 31 Αυγούστου 1999, οπότε παρουσιάστηκε η πρώτη GeForce 256. Με αυτήν την κάρτα γραφικών ξεκίνησε η Nvidia την πορεία που την ανέδειξε αναμφίβολα ως την πιο επιτυχημένη εταιρεία καρτών γραφικών.

     

    Απέχουμε 21 μέρες μέχρι την 31η Αυγούστου 2020, δηλαδή 21 χρόνια ακριβώς μετά την κυκλοφορία της πρώτης GeForce. Με τόσες διαρροές για τις Ampere τους τελευταίους μήνες, είναι σχεδόν βέβαιο ότι η Nvidia θα προχωρήσει στην επίσημη ανακοίνωση των Ampere για το desktop στις 31 Αυγούστου 2020. (σ.σ. Όλες αυτές οι αναφορές σε αριθμούς θυμίζουν την επιλεγμένη ημερομηνία 7/7 για την κυκλοφορία των Zen 3 στα 7nm της AMD...)

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.