Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η NZXT εισέρχεται στην αγορά των μητρικών με την νέα της N7 Z370

    Η NZXT επέλεξε την φετινή CES, προκειμένου να παρουσιάσει την πρώτη της μητρική. Η μητρική αυτή είναι η N7 Z370 και δημιουργήθηκε σε συνεργασία με την ECS. Είναι μια μητρική σχεδιασμένη από την ίδια την NZXT και όχι κάποιο έτοιμο σχέδιο της ECS. Η μητρική είναι κατάλληλη για επεξεργαστές Intel 8ης γενιάς "Coffee Lake" και στοχεύει ξεκάθαρα σε αυτούς που συνθέτουν ιδιαίτερα ισχυρά συστήματα. Επιπλέον η μητρική είναι σχεδιασμένη έτσι ώστε να ικανοποιήσει και αυτούς που ενδιαφέρονται για την εικόνα του συστήματός της, με την NZXT, εκτός από τον πλέον συνήθη LED RGB φωτισμό, να έχει εφοδιάσει την μητρική της και με καλύμματα τόσο για το μεγαλύτερο μέρος της μητρικής όσο και για τις ψύκτρες της.

     

    Η μητρική είναι τύπου ATX βασίζεται στο Z370 chipset της Intel και η NZXT την έχει εφοδιάσει με κύκλωμα τροφοδοσίας 15 φάσεων, προκειμένου να τροφοδοτεί αξιόπιστα τον επεξεργαστή, τις μνήμες και το chipset. Δέχεται όλους τους επεξεργαστές Coffee Lake και μνήμη DDR4 με συχνότητα λειτουργίας έως και 3866MHz. Η μέγιστη υποστηριζόμενη χωρητικότητα μνήμης φτάνει τα 64GB.

     

     

    Υπάρχουν δύο υποδοχές PCIe 3.0 x16 πάνω στην μητρική για κάρτες γραφικών, με υποστήριξη τόσο για Nvidia SLI, όσο και για AMD Crossfire. Άλλες τρεις PCIe 3.0 υποδοχές, δύο x4 και μία x1, μπορούν να φιλοξενήσουν επιπλέον κάρτες επέκτασης.

     

    Στον τομέα των αποθηκευτικών μέσων έχουμε τέσσερις SATA υποδοχές με RAID 0/1/5/10, καθώς και δύο υποδοχές M.2 (2242/2260/2280) οι οποίες υποστηρίζουν PCIe 3.0 x4. Η μία εξ αυτών υποστηρίζει και SATA λειτουργία. Υποστηρίζονται επίσης και αποθηκευτικά μέσα Intel Optane. Η μητρική διαθέτει πλήθος συνδέσεων, στις οποίες περιλαμβάνονται οκτώ USB 3.1(Gen 1 στα 5GBps, πρακτικά USB 3.0), τέσσερις πίσω στο I/O panel και άλλες τέσσερις πάνω στην μητρική με την μορφή δύο headers, συνολικά έντεκα USB 2.0, μία DisplayPort 1.2 και μία HDMI 1.4b. Δυστυχώς η μητρική δεν διαθέτει κάποια USB 3.1 Gen 2.

     

    NZXT N7 Z370 -3.jpg

     

    Η NZXT έχει εφοδιάσει την μητρική με το σύστημα RGB φωτισμού HUE+, αλλά και τον ψηφιακό ελεγκτή ανεμιστήρων GRID+ V3. Τόσο το HUE+ όσο και ο GRID+ V3, μπορούν να ρυθμιστούν με το λογισμικό CAM της εταιρίας. Για όσους θα ήθελαν λίγο περισσότερες επιλογές όσον αφορά την εμφάνιση της μητρικής, η NZXT παρέχει δύο μεταλλικά καλύμματα σε μαύρο και άσπρο χρώμα για την μητρική, καθώς και επιπλέον έγχρωμα καλύμματα για τις ψύκτρες.

     

    Η μητρική θα είναι διαθέσιμη εντός του μήνα, με την τιμή της στην Ευρωπαϊκή αγορά να είναι στα 324,90 ευρώ. Όποιος ενδιαφέρεται μπορεί ήδη να την προ παραγγείλει από εδώ. Τα καλύμματα για τις ψύκτρες είναι διαθέσιμα προς 15 δολάρια, εδώ.

     

    Αναλυτικό review μπορείτε να διαβάσετε στο Anandtech.

     

    NZXT N7 Z370 -1.jpg

     

    NZXT N7 Z370 -2.jpg

     

    NZXT N7 Z370 -4.jpg

     

    N7 Z370 Exclusive Features

    • CAM-powered features simplify setup and control of RGB lighting and fans
    • HUE+ digital RGB lighting control: advanced lighting with numerous presets and custom modes
    • GRID+ V3 digital fan control: convenient fan profiles within CAM for nine independent fan channels
    • Clean customization: all-metal cover available in black and white, and heatsink covers available in a glossy blue, red, or purple finish to color coordinate any build
    • Efficient layout ensures straightforward and optimal setup with easy upgradeability
    • Adaptive Noise Reduction optimizes cooling and noise balance for best gaming comfort

     

    Other Features

    • Designed with Intel Z370 Express Chipset
    • Compatible with Intel 8th Generation Core i7, Core i5, and Core i3 processors
    • Intel Optane Memory Ready
    • Two M.2 connectors
    • Multi-GPU support with NVIDIA SLI and AMD CrossFireX Technology
    • Supports memory overclocking speeds of up to 3866+ MHz and Intel XMP 2.0
    • 7.1 channel high-definition audio with Nichicon gold capacitors
    • 15 digital power-phase design using Infineon ICs ensures clean and reliable power for your CPU, memory, and PCH chipset

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.