Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε τα πρώτα της τροφοδοτικά, ικανά να τροφοδοτήσουν δύο συστήματα

    Εκτός από το Evolv X, η Phanteks ανακοίνωσε και την νέα της σειρά τροφοδοτικών Revolt X. Πρόκειται για τα πρώτα τροφοδοτικά που κατασκευάζει η Phanteks. Για την κατασκευή τους συνεργάστηκε με την Seasonic και εκτός από τα κορυφαία χαρακτηριστικά και επιδόσεις που διαθέτουν τα τροφοδοτικά αυτά, έχουν και την ιδιαιτερότητα ότι μπορούν να τροφοδοτήσουν δύο συστήματα ταυτόχρονα.

     

    Η σειρά Revolt X διαθέτει για την ώρα δύο μοντέλα, ένα των 1000W( PH-P1000PS ) και ένα των 1200W( PH-P1200PS ). Πρόκειται για πλήρως modular τροφοδοτικά με εξαιρετικά επίπεδα ενεργειακής απόδοσης, έχοντας πιστοποίηση 80 PLUS Platinum. Τα τροφοδοτικά ενσωματώνουν πλακέτα η οποία είναι σχεδίασης της Phanteks, σχεδιασμένη κατάλληλα ώστε να είναι σε θέση να τροφοδοτήσουν είτε ένα, είτε δύο συστήματα ταυτόχρονα. Θυμίζουμε εδώ ότι ένα από τα μοναδικά χαρακτηριστικά του Evolv X, ήταν η φιλοξενία δύο συστημάτων(το δεύτερο σε mini ITX μητρική), με χρήση του "Phanteks ITX Upgrade kit" και ενός τροφοδοτικού Revolt X.

     

    Phankets Revolt X side view_1200w.jpg

     

    Phankets Revolt X front side.jpg

     

    Η Phanteks έχει επιλέξει να χρησιμοποιήσει 100% ιαπωνικούς πυκνωτές(105C) και να σχεδιάσει το εσωτερικό των Revolt X, έτσι ώστε να μην υπάρχουν καλώδια που θα μπορούσαν να εμποδίζουν την ροή του αέρα. Ο ανεμιστήρας τους έχει διάμετρο 135 χιλιοστά και είναι τεχνολογίας Fluid Dynamic Bearing. Υποστηρίζεται μάλιστα Hybrid Mode, όπου ο ανεμιστήρας σταματάει να λειτουργεί όταν το φορτίο του τροφοδοτικού είναι κάτω από 40%, επιτρέποντας έτσι την πλήρως αθόρυβη λειτουργία σε αυτές τις περιπτώσεις.

     

    Phankets Revolt X put on side.jpg

     

    Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τα τεχνικά τους χαρακτηριστικά.

     

    RevoltX-specs.jpg

     

     

    Οι τιμές για τα Phankets 1000W( PH-P1000PS ) και Phanteks 1200W( PH-P1200PS ) είναι αντίστοιχα 230€ και 250€. Η Phanteks τα καλύπτει με εγγύηση 12 ετών.

     

     

    Phankets Revolt X Dual system connectors_1200w-2.jpg

     

    Phankets Revolt X Dual system_1200w-1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.