Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Phanteks ανακοίνωσε τα Evolv Shift και Shift X

    Η Phanteks επεκτείνει την σειρά κουτιών Evolv, με την προσθήκη των νέων μοντέλων Evolv Shift και Shift X. Τα νέα μοντέλα χαρακτηρίζονται από την κομψότητα, υψηλή λειτουργικότητα, αλλά και υψηλή ποιότητα κατασκευής, με βάση την Phanteks, σχεδιασμένα και τα δύο έτσι ώστε να πιάνουν μικρό χώρο πάνω στο γραφείο.

     

    Το Evolv Shift είναι ένα μικρών διαστάσεων κουτί, 170 x 470 x 274 χιλιοστά, το οποίο δέχεται μητρικές διαστάσεων mini ITX. Το Shift X είναι μια ψηλότερη έκδοση του Shift, επίσης για μητρικές mini ITX, με διαστάσεις 170 x 650 x 274 χιλιοστά, η οποία διαθέτει τον απαραίτητο επιπλέον χώρο που απαιτείται, ώστε να φιλοξενηθεί σύστημα υδρόψυξης στο εσωτερικό του με ψυγείο των 280 χιλιοστών. Το Evolv Shift επιτρέπει μόνο λύσεις τύπου AIO των 120 χιλιοστών. Στα κοινά τους χαρακτηριστικά βρίσκουμε, δύο USB 3.0 θύρες, πλήκτρο RGB, δύο πλαϊνά παράθυρα από γυαλί υψηλής αντοχής, ατσάλινο σασί και αλουμινένια panels, καθώς και την δυνατότητα τοποθέτησής τους τόσο οριζόντια όσο και κάθετα. Επιπλέον τα δύο κουτιά είναι κατασκευασμένα έτσι ώστε να επιτρέπουν την εύκολη πρόσβαση στο εσωτερικό τους για την προσθήκη ή αφαίρεση υλικού.

     

     

     

    Περισσότερες πληροφορίες για το Evolv Shift μπορείτε να βρείτε εδώ: Phanteks Evolv Shift

     

    Evolv Shift.jpg

     

    Και για το Shift X εδώ: Phanteks Evolv Shift X

     

    5979af1be21e5_EvolvShiftX.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.