Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Razer εισήλθε στην αγορά των smartphones με το νέο της Razer Phone

    Τι θα λέγατε για ένα πανίσχυρο smartphone φτιαγμένο ειδικά για mobile gaming; Η Razer, η οποία είχε εξαγοράσει στο πρόσφατο παρελθόν την εταιρία κατασκευής smartphones, Nextbit, ανακοίνωσε εχτές αυτό ακριβώς. Μια συσκευή με κορυφαίο hardware, που διαθέτει επιπλέον και κάποια ειδικά χαρακτηριστικά που την καταστούν ιδανική και για mobile gaming, προσφέροντας εκτός από κορυφαίες επιδόσεις και άριστη απεικόνιση των 3D γραφικών στην οθόνη της συσκευής. Η νέα αυτή συσκευή φέρει, πολύ απλά, την ονομασία "Razer Phone".

     

    Το νέο Razer Phone έρχεται με επεξεργαστή Snapdragon 835, όπως και τα περισσότερα κορυφαία smartphones της αγοράς. Η Razer όμως ισχυρίζεται ότι η δική της υλοποίηση είναι τέτοια, ώστε ο επεξεργαστής να παραμένει στην κορυφαία συχνότητα λειτουργίας του, για πολύ περισσότερο χρόνο σε σχέση με άλλα smartphones. Όπως χαρακτηριστικά ανέφεραν οι τεχνικοί της Razer, τα περισσότερα smartphones θα ρίξουν την συχνότητα λειτουργίας του 835, μετά από 2-10 λεπτά υψηλής χρήσης του επεξεργαστή, λόγω υψηλής θερμοκρασίας, ενώ το Razer θα μπορεί να διατηρήσει την υψηλή συχνότητα για περισσότερο χρόνο.

     

    Η Razer έχει ενσωματώσει επίσης 8GB μνήμης στο Razer Phone, η οποία μάλιστα είναι τύπου LPDDR4 1600 και δουλεύει ως dual channel. Ο αποθηκευτικός χώρος είναι τύπου UFS και χωρητικότητας 64GB, με δυνατότητα επέκτασης έως και κατά 2TB μέσω microSD.

     

    razer-phone-usp-03.jpg

    razer-phone-usp-01.jpg

     

    Στον τομέα της οθόνη, η Razer έχει επιλέξει panel διαστάσεως 5,72 ιντσών τύπου IGZO LCD της Sharp, ανάλυσης 2560x1440 pixels. Η ιδιαιτερότητα του panel είναι ο ρυθμός ανανέωσης, ο οποίος φτάνει τα 120Hz, διπλάσιος έναντι των άλλων android smartphones, προσφέροντας έτσι εξαιρετικά ομαλή και ξεκούραστη εικόνα. Ακόμα περισσότερο η Razer έχει ενσωματώσει και τεχνολογία variable refresh, επιτρέποντας στον ρυθμό ανανέωσης να πέσει έως τα 30Hz, προκειμένου να μπορεί να εξοικονομηθεί ενέργεια. Στον τομέα των χρωμάτων υποστηρίζεται εκτεταμένο εύρος, ενώ για την προστασία της οθόνης έχει επιλεγεί Corning Gorilla Glass 3.

     

    Προσεγμένος είναι και ο τομέας του ήχου της συσκευής. Δεν υπάρχει βύσμα 3,5'', αλλά χρησιμοποιείται και εδώ η USB type C υποδοχή, όπως και σε άλλες σύγχρονες συσκευές. Το Razer Phone διαθέτει πιστοποίηση THX, κάτι που δεν είναι παράξενο, δεδομένου ότι η Razer εξαγόρασε τα περιουσιακά στοιχεία που σχετίζονται με την THX, πριν από ένα χρόνο. Η πιστοποίηση εδώ έχει να κάνει με τον DAC για εξωτερικό ήχο που έχει ενσωματώσει η Razer στην συσκευή. Το Razer Phone διαθέτει επίσης δύο ηχεία, τα οποία βλέπουν προς το μπροστά μέρος της συσκευής και διαθέτουν διπλούς ενισχυτές.

     

    Υπάρχει σύστημα δύο καμερών στο πίσω μέρος της συσκευής και οι δύο των 12MP, μία f/1.75 wide angle και μία η οποία προσφέρει f/2.6 zoom lens, με phase-detection auto-focus και dual-tone dual-LED flash. Η μπροστά κάμερα είναι των 8 MP f/2.0. Η μπαταρία είναι χωρητικότητας 4000mAh και υποστηρίζεται QuickCharge 4.0 +.

     

     

    Το Razer Phone είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, έχει διαστάσεις 158,5 x 77,7 x 8 χιλιοστά και ζυγίζει 197 γραμμάρια. Το λειτουργικό του είναι το Android 7.1.1 με αναβάθμιση σε Oreo να είναι προγραμματισμένη για εντός του πρώτου τριμήνου  του 2018. Οι προ παραγγελίες έχουν ήδη ξεκινήσει, με την έναρξη αποστολής των παραγγελιών να έχει οριστεί για τις 17 Νοεμβρίου. Η τιμή του Razer Phone είναι $699 δολάρια (749,99 ευρώ).

     

    razer-phone-gallery-1500x1000-11.jpg

    razer-phone-gallery-1500x1000-15.jpg

    razer-phone-gallery-1500x1000-16.jpg

     

     

    Ένα "hands on" άρθρο, δημοσίευσε το Engadget και μπορείτε να το διαβάσετε εδώ: 

    Razer Phone hands-on: Built for gamers, good enough for everyone

     

    razer-phone-engadget.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.