Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Riot Games παρουσιάζει το Teamfight Tactics σε έκδοση για κινητά

    Η Riot Games, δημιουργός του League of Legends (LoL), ανακοίνωσε σήμερα την "άφιξη" του Teamfight Tactics (TFT) στο App Store και το Google Play στις 19 Μαρτίου 2020. Το Teamfight Tactics είναι το πρώτο παιχνίδι της Riot για κινητά, το οποίο έρχεται σε μια χρονιά που η Riot σκοπεύει να ξεκινήσει πολλά καινούργια παιχνίδια σε διαφορετικές πλατφόρμες.

     


    "Από το λανσάρισμα του TFT για υπολογιστές μόλις πέρσι, έχουμε εντυπωσιαστεί από την απίστευτη ανταπόκριση των παικτών", δήλωσε ο Dax Andrus, TFT Product Lead. "Οι παίκτες μας ζητούν περισσότερους τρόπους για να παίξουν TFT και είμαστε ενθουσιασμένοι που μοιραζόμαστε σήμερα μαζί τους την έκδοση για κινητά που προσφέρει την αυθεντική εμπειρία της έκδοσης σε PC, ενώ παράλληλα έχουμε λάβει υπόψη μας για αυτή τις μικρές διαφοροποιήσεις και τα στοιχεία βελτιστοποίησης που αγαπούν οι mobile παίκτες".

     


    Το TFT σε κινητά διαθέτει πλήρες cross-play με το TFT σε υπολογιστή, επιτρέποντας στους παίκτες και στις δύο πλατφόρμες να ανταγωνίζονται άψογα σε διαφορετικές συσκευές. Το TFT θα κυκλοφορήσει στη mobile έκδοσή του συμπεριλαμβάνοντας το πρόσφατο περιεχόμενο "Galaxies", το οποίο διαθέτει διαστημικούς, γαλαξιακούς και αστρικούς LoL champions, επιλογές προσαρμογής και Little Legends, ελεγχόμενα από το χρήστη avatars. Αυτήν τη στιγμή δοκιμάζεται σε έκδοση closed-beta σε επιλεγμένες χώρες.


    Κατά το λανσάρισμα το TFT mobile θα έχει τα ακόλουθα νέα χαρακτηριστικά:

    • Galaxies Pass και Galaxies Pass+ (Δωρεάν και επί πληρωμή χαρακτηριστικά με βάση την πρόοδο που επιτρέπουν στους παίκτες να ξεκλειδώσουν περιεχόμενο καθώς παίζουν παιχνίδια)
    • Galaxies-themed Booms! (Personalized Damage Animations)
    • PC/Mobile Crossplay
    • New Player Tutorial (σε κινητό)


    Θα περιλαμβάνει επίσης τα υπάρχοντα χαρακτηριστικά της έκδοση για PC:
        • Galaxies Little Legends (Personalized Player Avatars)
        • Galaxies-themed Arena Skins
        • Ranked Play


    "Όταν δημιουργήσαμε το League of Legends πριν από 10 χρόνια, δεν μπορούσαμε καν να διανοηθούμε ότι θα γίνει τόσο δημοφιλές με τόσους πολλούς παίκτες σε όλο τον κόσμο", δήλωσε ο Marc Merrill, συνιδρυτής και Co-Chairman της Riot Games. "Τώρα, καθώς το League εισέρχεται στη δεύτερη δεκαετία του, είμαστε ενθουσιασμένοι που φέρνουμε την αυθεντική, ανταγωνιστική εμπειρία του TFT στο κινητό τους. Αυτή είναι  η πρώτη από πολλές multi-platform προσπάθειες που θα δουν φέτος οι παίκτες".


    Το TFT είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής οχτώ παικτών, όπου κάθε παίκτης συνδυάζει LoL champions και αντικείμενα σε διαφορετικούς σχηματισμούς για να νικήσει τους άλλους επτά σε έναν αγώνα. Από το λανσάρισμα του το 2019, το TFT έχει αναδειχθεί ως το κορυφαίο του είδους του με 80 εκατομμύρια παίκτες παγκοσμίως, παρέχοντας μια εμπειρία διασκέδασης και στρατηγικής, ανάλογης με αυτή στο σκάκι, σε όλους τους τύπους παικτών και τώρα σε πολλαπλές πλατφόρμες.


    Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.teamfighttactics.leagueoflegends.com
    Twitter: @TFT
    Facebook: @PlayTFT
    Instagram: @PlayTFT
    YouTube: @RiotGamesInc


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.