Jump to content


  • karmen1983
    karmen1983

    Η Samsung ανακοίνωσε το Galaxy Z Flip

    Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε το Galaxy Z Flip, το νέο αναδιπλούμενο smartphone που κάνει τη διαφορά. Το Galaxy Z Flip είναι τολμηρό και στιλάτο κινητό τηλέφωνο, σχεδιασμένο για όσους προτιμούν τεχνολογία αιχμής. Το Galaxy Z Flip προκαλεί τους νόμους της φυσικής, καθώς διαθέτει μια οθόνη 6,7’’ που αναδιπλώνεται σε μια κομψή, συμπαγή συσκευή που χωρά στην παλάμη του χεριού . Σχεδιασμένο με ένα καινοτόμο, κρυφό μηχανισμό άρθρωσης και ειδικά προσαρμοσμένο UX, το Galaxy Z Flip παρέχει κομψούς νέους τρόπους δημιουργίας, κοινοποίησης και εμπειρίας περιεχομένου. Από τον γεμάτο στιλ σχεδιασμό του ως την νέα εμπειρία κάμερας, το Galaxy Z Flip ξεκινά τη νέα δεκαετία στην κατηγορία καινοτόμων, αναδιπλούμενων κινητών συσκευών. 

     

    large.001_galaxyzflip_mirror_purple_folded_back.jpglarge.002_galaxyzflip_mirror_purple_folded_front.jpglarge.006_galaxyzflip_mirror_purple_unfolded_back.jpg

     

    Foldable κληρονομιά 


    Το Galaxy Fold έφερε την εποχή των αναδιπλούμενων smartphones. Τώρα το Galaxy Z Flip δίνει σχήμα σε μια νέα δεκαετία. Ως η πρώτη συσκευή της σειράς Ζ, το Galaxy Z Flip επιβεβαιώνει τη δέσμευση της Samsung να ηγηθεί της κατηγορίας, για να δημιουργήσει εμπειρίες που θα εκπλήξουν και θα ευχαριστήσουν τους χρήστες στο μέλλον.  

     

    Η μόδα συναντά την τεχνολογία


    Ο συμπαγής, σύγχρονος σχεδιασμός του Galaxy Z Flip απευθύνεται σε εκείνους που χρησιμοποιούν την τεχνολογία για να εκφράσουν τον εαυτό τους. Όλες οι καινοτομίες που συμπεριλαμβάνονται στο Galaxy Z Flip εξασφαλίζουν την ικανοποίηση αυτής της ανάγκης. 


    •    Στυλ που χωρά στην τσέπη – Σχεδιασμένο για την απόλυτη φορητότητα, το Galaxy Z Flip διπλώνει στο μέγεθος ενός πορτοφολιού, για να χωρέσει εύκολα στην τσάντα ή στην τσέπη. Όταν διπλώνει, είναι μια κομψή, συμπαγής συσκευή. Όταν αναδιπλώνεται, το μέγεθος της οθόνης σχεδόν διπλασιάζεται, για να αποκαλύψει μια εκθαμβωτική οθόνη 6.7’’ . Με μοναδικές αποχρώσεις, κομψές στρογγυλεμένες γωνίες, το Galaxy Z Flip θα τραβήξει, σίγουρα, όλα τα βλέμματα. 
    •    Η πρώτη αναδιπλούμενη οθόνη από γυαλί της Samsung – Το Galaxy Z Flip διαθέτει μια Infinity Flex οθόνη με το αποκλειστικό, εύκαμπτο γυαλί (Ultra Thin Glass-UTG) της Samsung, που συμβάλλει στο λεπτό σχήμα, στη premium εμφάνιση και δημιουργεί την αίσθηση του πρωτόγνωρου. Η οπή της κάμερας στο κέντρο της οθόνης διασφαλίζει πως δεν υπάρχει άλλου είδους περισπασμός, ενώ στην πρώτη οθόνη της Samsung με αναλογία 21.9:9, οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν περισσότερο αγαπημένο περιεχόμενο, όπως ταινίες και shows σε κινηματογραφική αναλογία. 
    •    Νέος κρυφός μηχανισμός άρθρωσης – Ο κρυφός μηχανισμός άρθρωσης του Galaxy Z Flip ενισχύεται από έναν μηχανισμό διπλού CAM, ο οποίος είναι μικρός αλλά έξυπνα σχεδιασμένος για να διασφαλίσει πως κάθε άνοιγμα και κλείσιμο θα είναι ομαλό και σταθερό. Το Galaxy Z Flip μπορεί να μείνει σταθερά ανοιχτό σε ένα εύρος γωνιών, όπως μια οθόνη laptop. Το σύστημα κρυφού μηχανισμού άρθρωσης ενσωματώνει, επίσης, τη νέα τεχνολογία sweeper της Samsung, η οποία χρησιμοποιεί νάιλον ίνες κατασκευασμένες με τεχνολογία μικρο-κοπής, για να απομακρύνει σκόνη και σωματίδια. 
     

     

    large.012_galaxyzflip_mirror_black_front_table_top.jpglarge.005_galaxyzflip_mirror_purple_l30_table_top.jpg

     

     

    Η επόμενη αναδιπλούμενη εμπειρία 


    Το Galaxy Z Flip είναι κατασκευασμένο για το σύγχρονο, δραστήριο τρόπο ζωής. Τώρα, οι χρήστες μπορούν να κάνουν περισσότερα από πολλαπλές γωνίες, hands-free. 


    •    Περισσότερες εργασίες hands-free – Όταν το Galaxy Z Flip ανοίγει, μπορεί εύκολα να παραμείνει σταθερό σε πολλαπλές γωνίες. Έτσι προσφέρει ιδιαίτερες selfies, που δείχνουν περισσότερα καθώς και συναρπαστικές βιντεοκλήσεις με Google Duo, όλα hands-free. 
    •    Λειτουργία Flex – Η Samsung συνεργάστηκε στενά με τη Google για να σχεδιάσει τη λειτουργία Flex, μια προσαρμοσμένη εμπειρία χρήσης στο μοναδικό τρόπο αναδίπλωσης του Galaxy Z Flip. Όταν η συσκευή στέκεται σε γωνία (free-standing), η οθόνη αυτόματα μοιράζεται σε δύο οθόνες 4’’ για εύκολη παρακολούθηση περιεχομένου, βίντεο ή φωτογραφιών στο πάνω μισό της οθόνης και δυνατότητα ελέγχου τους, από το κάτω μισό της οθόνης. Η περιήγηση στο YouTube  είναι άνετη, καθώς και η παρακολούθηση περιεχομένου. Στο πάνω μέρος της οθόνης μπορούν να προβληθούν βίντεο, ενώ παράλληλα στο κάτω μέρος γίνεται αναζήτηση άλλου βίντεο, ή πραγματοποιείται σχολιασμός ή ανάγνωση περιγραφών. 
    •    Ανατρεπτική κάμερα – Το Galaxy Z Flip σταθεροποιείται σε γωνία ώστε να βοηθά τη λήψη περισσότερων στιγμιότυπων, όπως είναι οι χρονομετρημένες ομαδικές φωτογραφίες ή ακόμα και ευκρινές νυχτερινό περιεχόμενο. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν περιεχόμενο για τα social media τους από την καλύτερη γωνία και να απολαύσουν καταγραφή βίντεο με αναλογία 16:9, που είναι ιδανική για αναρτήσεις στις πλατφόρμες social media. Και όλα αυτά, hands-free, χωρίς τρίποδο. Η καταγραφή εκπληκτικών Night Hyperlapse βίντεο ή ρεαλιστικών νυχτερινών λήψεων με τη λειτουργία Night, δεν απαιτεί τη χρήση φλας. Αρκεί η συσκευή να είναι ανοικτή και τοποθετημένη σε σταθερό σημείο. Όταν είναι διπλωμένο, το Galaxy Z Flip βοηθά στη λήψη selfies υψηλής ποιότητας με το ένα χέρι, χρησιμοποιώντας την εξωτερική κάμερα  χωρίς να απαιτείται αναδίπλωση. 
    •    Εξατομικευμένες ειδοποιήσεις – Το Galaxy Z Flip εξασφαλίζει πως δεν θα χαθεί ποτέ μήνυμα, κλήση ή υπενθύμιση, είτε είναι διπλωμένο ή ανοιχτό. Όταν είναι διπλωμένο, προβάλλει πληροφορίες σχετικά με την ημερομηνία, την ώρα και την κατάσταση της μπαταρίας στην εξωτερική οθόνη . Οι ειδοποιήσεις εμφανίζονται σε πραγματικό χρόνο και οι κλήσεις 

    απαντώνται εύκολα, χωρίς να χρειάζεται αναδίπλωση. Η απάντηση σε γραπτό μήνυμα, πραγματοποιείται στη στιγμή, με ένα απλό άγγιγμα πάνω στην ειδοποίηση και ανοίγοντας το Galaxy Z Flip. 
    •    Πολλαπλά παράθυρα – Η λειτουργία πολλαπλών παραθύρων επιτρέπει την απρόσκοπτη υλοποίηση πολλαπλών εργασιών, με ένα απλό άνοιγμα του Multi-Window Tray και drag & drop των σχετικών εφαρμογών. Ο χρήστης μπορεί να ενημερωθεί για τις τελευταίες τάσεις της μόδας στο πάνω μισό καθώς παράλληλα ψωνίζει τα αγαπημένα του ρούχα, στο κάτω μισό . 
     

     

    large.017_galaxyzflip_mirror_black_r_side.jpglarge.013_galaxyzflip_mirror_black_hinge.jpg

     

     

    Οικοσύστημα Galaxy 


    Ως μέλος της οικογένειας συσκευών Galaxy, το Galaxy Z Flip συνεργάζεται με το οικοσύστημα Galaxy. Διαθέτει κορυφαία απόδοση και χαρακτηριστικά ναυαρχίδων στην κάμερα, την οθόνη, τη μπαταρία, την ασφάλεια καθώς και premium υπηρεσίες, όπως τα Samsung Health, Samsung Pay, Samsung Knox και άλλα . Οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν μια πλούσια εμπειρία κάμερας με δυνατότητα καταγραφής βίντεο 4Κ, και με τις λειτουργίες Live Focus και Super Steady.  Το Galaxy Z Flip διαθέτει ένα βελτιστοποιημένο σύστημα διπλής μπαταρίας, που προσφέρει περισσότερη ισχύ, χωρίς να καταλαμβάνει περισσότερο χώρο, με δυνατότητα ενσύρματης ή ασύρματης φόρτισης. Παράλληλα, η λειτουργία Wireless PowerShare  επιτρέπει την ασύρματη φόρτιση των Galaxy Buds, του Galaxy Watch ή ακόμα και άλλης συσκευής. Το Samsung Knox προστατεύει τους χρήστες και τις συσκευές τους από το chip ως το software με μηνιαίες και τριμηνιαίες αναβαθμίσεις ασφαλείας. Ακόμα, οι χρήστες έχουν πρόσβαση σε υπηρεσίες που επιτρέπουν τις ασφαλείς πληρωμές με το Samsung Pay, στην παρακολούθηση ευεξίας με το Samsung Health καθώς και σε περισσότερες από 5.000 έξυπνες συσκευές της Samsung και των συνεργατών της με το SmartThings.

     

     

    Διαθεσιμότητα
    Το Galaxy Z Flip θα διατίθεται σε περιορισμένη ποσότητα στις αποχρώσεις Mirror Purple και Mirror Black, ξεκινώντας από επιλεγμένες αγορές μεταξύ των οποίων οι Η.Π.Α και η Κορέα στις 14 Φεβρουαρίου 2020. Στη συνέχεια, θα διατεθεί η απόχρωση Mirror Gold σε επιλεγμένες χώρες. 

    Στην Ελλάδα και στην Κύπρο θα διατίθεται σε Mirror Purple και Mirror Black από τις 21 Φεβρουαρίου στην τιμή των 1600€.
     

     

    Κύρια χαρακτηριστικά του προϊόντος

     

    • Οθόνη 6.7’’ Dynamic AMOLED Infinity-O FHD+ (2636 x 1080, 22:9).
    • Εξωτερική οθόνη 1.06’’ Super AMOLED (300 x 116) με επικάλυψη Gorilla Glass.
    • Επεξεργαστής octa-core Qualcomm Snapdragon 855+ (7nm).
    • Μνήμη RAM 8GB.
    • Αποθηκευτικός χώρος 256GB (no microSD).
    • Dual κάμερα 12MP Dual Pixel f/1.8 wide 78º + 12MP f/2.2 ultrawide 123º.
    • Selfie camera10MP Dual Pixel f/2.4 wide 80º.
    • Αισθητήρας δακτυλικών αποτυπωμάτων στα πλάγια.
    • WiFi 6 (802.11ax), Bluetooth 5.0, NFC, GPS/GLONASS, 4G LTE.
    • Ηχεία stereo AKG με υποστήριξη Dolby Atmos.
    • Λειτουργικό σύστημα Android 10 με One UI 2.0.
    • Μπαταρία 3300mAh με φορτιστή 15W (ασύρματη φόρτιση 9W).
    • Υποδοχή USB Type-C (δεν υπάρχει 3.5mm headphone jack).
    • Διαστάσεις 87.3 x 73.6 x 17.3mm (διπλωμένο) / 167.9 x 73.6 x 6.9-7.2mm (ανοικτό).
    • Βάρος 183gr.

     

     

    Δελτίο τύπου


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.