Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Samsung αποκαλύπτει τα σχέδια της για τις νέες διαφανείς της οθόνες

    Στην παρουσίαση της Samsung παρουσιάστηκαν οι οθόνες αυτές των 55" ως διαφημιστικές οθόνες και οθόνες παρουσίασης εικονικών κοσμημάτων αν και η Samsung πιστεύει ότι θα έχουν μεγαλύτερη χρησιμότητα μόλις συνδυαστούν με την τεχνολογία RealSense της Intel. Σχεδιάζει να κατασκευάσει μία οθόνη καθρέπτη ως ένα εικονικό δοκιμαστήριο ρούχων το οποίο θα χρησιμοποιεί την τεχνολογία της Intel με κάμερες 3D παράλληλα με μία αυτοματοποιημένη βιβλιοθήκη με αποθηκευμένες αντιλήψεις ("stored perceptions"). Έτσι οι πελάτες θα μπορούν να βλέπουν αν τα κοσμήματα, τα ρούχα ή τα παπούτσια που θέλουν να αγοράσουν τους πάνε, πριν ακόμα τα δοκιμάσουν.

     

    Όσον αφορά τις διαφανείς OLED οθόνες, η Samsung σκοπεύει να τις χρησιμοποιήσει ως διαδραστικές διαφημιστικές οθόνες οι οποίες θα εκμεταλλεύονται τις δυνατότητες της RealSense τεχνολογίας όπως ο χειρισμός μέσω φωνής ή χειρονομιών. Η εταιρία ισχυρίζεται ότι οι οθόνες καθρέπτες είναι πιο καθαρές, με μεγαλύτερη οξύτητα και καλύτερη αντίθεση και χρόνο απόκρισης από τις LCD οθόνες καθρέπτες που υπάρχουν σήμερα.
    Επίσης δηλώνει ότι το ίδιο ισχύει για τις διαφανείς της οθόνες οι οποίες είναι πιο πλούσιες χρωματικά και με πιο καθαρή εικόνα από παρόμοιες οθόνες που υπάρχουν στην αγορά.

     

    Ίσως να αργήσει η τεχνολογία αυτή να γίνει πραγματικότητα από τη Sasmung αλλά το σίγουρο είναι ότι δεν θα εγκαταλειφθεί αφού ήδη υπάρχουν και άλλες εταιρίες, που ετοιμάζουν παρόμοια project όπως τα εικονικά δοκιμαστήρια ρούχων, που πρέπει να ανταγωνιστεί.

     


    Display] 55 inch Mirror OLED 1 4


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.