Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Samsung βελτιστοποιεί τις QLED TVs για gaming

    H Samsung φέρνει στο προσκήνιο ένα πακέτο νέων χαρακτηριστικών με τις νέες QLED TVs, οι οποίες στοχεύουν να κάνουν τα παιχνίδια πιο συναρπαστικά και με καλύτερη απόκριση για τους χρήστες. Έτσι, η Samsung στις νέες τηλεοράσεις της QLED φέρνει τις τεχνολογίες adaptive sync και HDMI 2.1 που αποτελούν σημαντικά χαρακτηριστικά, όταν σε αυτές συνδέονται κορυφαίων επιδόσεων gaming PCs ή οι κονσόλες νέα γενιάς. 

     

    large.pMoOkvNXQok1oxd8.jpg

     

    Το HDMI 2.1 επιτρέπει την υποστήριξη 120Ηz με ανάλυση 4Κ, ενώ η υποστήριξη FreeSync Premium θα μειώσει τα φαινόμενα stuttering και tearing στα παιχνίδια. Η Samsung διαφημίζει, επίσης, πολύ χαμηλό input lag (9,8 ms), αυτόματο game mode με ελαχιστοποίηση του motion blur, Dynamic Black EQ για βελτίωση της διαύγειας των αντικειμένων στα σκοτεινά περιβάλλοντα των παιχνιδιών και δυνατότητες Multi-View PiP.

     

    large.sQzKxzIkRHNK7Mxz.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.