Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Samsung εξασφάλισε όλα τα αποθέματα του Snapdragon 835 για το Galaxy S8

    Σύμφωνα με το Forbes, η Samsung κατάφερε να εξασφαλίσει για τον εαυτό της και συγκεκριμένα για το Galaxy S8 όλο το απόθεμα αλλά και την παραγωγή του επεξεργαστή Snapdragon 835 της Qualcomm αναγκάζοντας έτσι τους ανταγωνιστές της να αρκεστούν στον παλαιότερο Snapdragon 821.

     

    Η αναφορά κάνει λόγο για κυκλοφορία του Galaxy S8 στις 14 Απριλίου και ότι όποιο Android smartphone κυκλοφορήσει μέχρι τότε δεν θα έχει τον νέο επεξεργαστή της Qualcomm. Συγκεκριμένα το LG G6  αλλά και το HTC U Ultra θα διαθέτουν τον Snapdragon 821.


    Δεν είναι ακόμα γνωστό πόσο καλύτερο θα είναι το νέο chipset της εταιρίας, ειδικά βλέποντας τις πολύ υψηλές επιδόσεις του  Snapdragon 821 σε συσκευές όπως το Google Pixel και το OnePlus 3T. Αλλά σίγουρα θα απογοητευτούν όσοι περίμεναν τις νέες ναυαρχίδες των εταιριών μέχρι τον Μάρτιο για να αποκτήσουν μία συσκευή με τον νέο Snapdragon 835.

     

    960x0.jpg


    Η Samsung φαίνεται να έχει μία πολύ καλή συνεργασία με τη Qualcomm, αφού τον περασμένο χρόνο κατάφερε να παρακάμψει τον Snapdragon 810 λόγω υπερθερμάνσεων και να εξασφαλίσει τον Snapdragon 820 για τις ναυαρχίδες της. Επιπλέον αναφορές από την Κορέα κάνουν λόγο για ημερομηνία κυκλοφορίας την 15η Απριλίου. Η ιστοσελίδα  ETNews αναφέρει επίσης ότι αρχικά η Samsung θα κυκλοφορήσει το Galaxy S8 με τον δικό της επεξεργαστή Exynos στην Κορεάτικη αγορά, αφήνοντας τον Snapdragon 835 για την αγορά των Η.Π.Α., που σημαίνει ότι ακόμα και αν το Galaxy  S8 κυκλοφορήσει στην Κορέα τον Απρίλιο, στις άλλες αγορές μπορεί να καθυστερήσει να κυκλοφορήσει.

     

    Έτσι φαίνεται ότι οι καλοκαιρινοί μήνες θα έχουν ιδιαίτερο ενδιαφέρον αφού ο Snapdragon 835 θα έχει αποδεσμευτεί από την αποκλειστικότητα της Samsung και όλοι οι μεγάλοι κατασκευαστές θα σπεύσουν να ανακοινώσουν τα δικά τους smartphones με τον επεξεργαστή αυτόν και ίσως για αυτό τον λόγο η HTC δήλωσε για το U Ultra ότι είναι μέρος μίας νέας οικογένειας ναυαρχίδων".
     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.