Jump to content



  • SirMomus
    SirMomus

    Η Samsung πατεντάρει το αναδιπλούμενο smartphone

    H Samsung επανέρχεται μετά τις κακοτυχίες της με ένα σχεδιασμό που περιλαμβάνει ένα smartphone που διπλώνει στη μέση και διαθέτει μια δευτερεύουσα οθόνη. Αυτό δημιουργήθηκε και κατοχυρώθηκε με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας από τη Samsung. Η εταιρεία έχει καταθέσει το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας για την μοναδική σχεδίαση με το κορεατικό Γραφείο Πνευματικής Ιδιοκτησίας. Σύμφωνα με το δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, η συσκευή μπορεί να διπλώσει σαν ένα flip τηλέφωνο, όπως αυτά που κυριαρχούσαν στην αγορά πριν από περίπου 10 χρόνια (αν και αυτό θα είναι "έξυπνο"), και διαθέτει δεύτερη οθόνη που θα ενεργοποιείται όταν είναι διπλωμένη.

     

    patent 3.jpg

     

    Παλαιότερες μελέτες είχαν δείξει πως η Samsung εργάζεται πάνω σε εύκαμπτες οθόνες, αλλά αυτό δεν μπορούσε κατ 'ανάγκη να τις μεταφράσει σε αναδιπλούμενα κινητά. Aλλά όπως και με κάθε δίπλωμα ευρεσιτεχνίας, αυτό σημαίνει ότι η Samsung έχει τουλάχιστον αρχίσει να σκέφτεται αυτή την πιθανότητα.

     

    Η νέα συσκευή που φημολογείτω πως θα ονομάζεται Samsung Galaxy X, πιθανότατα θα έχει οθόνη τεχνολογίας OLED αφού αυτή έχει τη δυνατότητα να χρησιμοποιείται σε εύκαμπτες επιφάνειες.

     

    patent 2.jpgpatent1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.