Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Samsung πιθανόν να ανακοινώσει αναδιπλούμενο smartphone πριν το τέλος του χρόνου

    Η Samsung δουλεύει πάνω στην ιδέα ενός αναδιπλούμενου(foldable) smartphone για περίπου επτά χρόνια και το αποτέλεσμα αυτής της έρευνας φαίνεται ότι θα το δούμε πριν τελειώσει η χρονιά. Ο DJ Koh, διευθύνον σύμβουλος του τμήματος κινητής της Samsung, ανέφερε σε συνέντευξή του στο CNBC, ότι η Samsung πιθανόν να ανακοινώσει και επίσημα ένα αναδιπλούμενο smartphone τον Νοέμβριο, στο Samsung Developers Conference.

     

    Η συσκευή που αναμένεται να παρουσιάσει η Samsung, θα χρησιμοποιεί ευλύγιστη οθόνη τεχνολογίας OLED, με την εταιρία να φιλοδοξεί η συσκευή να είναι κάτι το νέο στον χώρο των φορητών συσκευών  και σίγουρα να μην θυμίζει ένα συνηθισμένο tablet ή smartphone. Η συσκευή θα είναι σε θέση να παρέχει στον χρήστη τις περισσότερες από τις λειτουργίες της όταν θα είναι διπλωμένη, προσφέροντας πλήθος νέων λειτουργιών όταν ο χρήστης την ξεδιπλώσει. Το ποιες θα είναι αυτές οι λειτουργίες, αλλά και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής, δεν αποκαλύφθηκαν ακόμα, όπως και είναι λογικό.

     

    Σε γενικές γραμμές αναμένουμε μια συσκευή που θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο ως smartphone, όσο και ως tablet, προσφέροντας κάποια μοναδικά χαρακτηριστικά που θα την διαφοροποιούν, με το μέγεθός της να είναι τέτοιο ώστε να χωράει σε μια τσέπη. Όπως με κάθε τι καινούριο, το κόστος της αναμένεται να είναι υψηλό, ενώ η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει εντός του 2019.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.