Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Samsung φέρνει τις τεχνολογίες του μέλλοντος στο σπίτι σας

    Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται τους επισκέπτες του The Mall Athens σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο για να τους παρουσιάσει τις προτάσεις της εταιρείας για το έξυπνο σπίτι που χαρίζει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητα και ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες μέσω τεχνολογιών AI και IoT.

     

    Ακολουθεί το σχετικό δελτίο τύπου

     

    Η Samsung φέρνει τις τεχνολογίες του μέλλοντος στο σπίτι σας

    Οι επισκέπτες του The Mall Athens μπορούν να γνωρίσουν από κοντά τα καινοτόμα προϊόντα της εταιρείας στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung έως τις 31 Οκτωβρίου

     

    Αθήνα, 18 Οκτωβρίου 2018 – Η Samsung Electronics Hellas υποδέχεται τους επισκέπτες του The Mall Athens σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο στο 2ο επίπεδο για να τους παρουσιάσει τις προτάσεις της εταιρείας για το έξυπνο σπίτι που χαρίζει μεγαλύτερη άνεση στην καθημερινότητα και ακόμα πιο συναρπαστικές εμπειρίες μέσω τεχνολογιών AI και IoT.

     

    Στην εποχή του έξυπνου σπιτιού, όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες της Samsung αλληλεπιδρούν μεταξύ τους κάνοντας τη ζωή των καταναλωτών πιο εύκολη, άνετη και ψυχαγωγική. Πρωταγωνιστικό ρόλο στο έξυπνο σπίτι έχει το πλυντήριο ρούχων QuickDrive™, που μειώνει το χρόνο πλύσης κατά 50%* και την χρήση ενέργειας κατά 20%, ενώ παράλληλα φροντίζει τα ρούχα. Διαθέτει το Q-rator**, ένα έξυπνο σύστημα διαχείρισης, που περιλαμβάνει τις εφαρμογές Συμβούλου Πλύσης*** (πρόταση  ιδανικού προγράμματος πλύσης από το πλυντήριο βάσει ρούχων), Προγραμματισμού Πλύσης**** (βοηθά στην οργάνωση του προγράμματος πλύσης με προτάσεις εναλλακτικών επιλογών προγραμμάτων για εξοικονόμηση ενέργειας και νερού) και Βοηθού Επίλυσης Προβλημάτων (ακολουθώντας τις προτεινόμενες συμβουλές, το πλυντήριο διατηρείται σε άριστη κατάσταση).

     

    Το ολοκληρωμένο οικοσύστημα συνδεδεμένων εμπειριών περιλαμβάνει:

     

    • Την τηλεόραση QLED 65” της σειράς Q9FN, μία από τις καλύτερες Samsung QLED 4Κ τηλεοράσεις της αγοράς με τεχνολογία Quantum Dots, που προσφέρει εικόνα με 100% όγκο χρώματος και λειτουργία Ambient Mode για να συνδυάζεται τέλεια με τη διακόσμηση του χώρου.
    • Tο ψυγείο SBS Family Hub, που προσφέρει στους καταναλωτές τη δυνατότητα να βλέπουν ανά πάσα στιγμή, τι έχουν στο ψυγείο τους, μέσω του smartphone τους, από όπου και αν βρίσκονται, να κάνουν stream την αγαπημένη τους μουσική υπηρεσία ή τηλεοπτικό περιεχόμενο από τις Samsung Smart τηλεοράσεις τους απευθείας στην οθόνη αφής, καθώς και να συνδέονται με τα δικά τους Bluetooth ηχεία.
    • Tην ισχυρή ηλεκτρική σκούπα – ρομπότ VC Robot, με αισθητήρες που της επιτρέπουν να καταλαβαίνει τα εμπόδια. Η VC Robot παράγει 20 φορές περισσότερη ισχύ αναρρόφησης, γεγονός που την καθιστά ικανή να καθαρίζει μεγαλύτερες περιοχές γρήγορα και αποτελεσματικά. Επιπλέον ο χρήστης έχει τη δυνατότητα ελέγχου της συσκευής από απόσταση, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή για smartphone**. Με ένα απλό άγγιγμα μπορεί να ξεκινήσει ή να σταματήσει τη σκούπα, να προγραμματίσει τους χρόνους καθαρισμού και ελέγξει το ιστορικό καθαρισμού ακόμη και όταν δεν είναι στο σπίτι.
    • Το ασύρματο ηχείο Wireless Audio speaker VL550, ρυθμισμένο από την AKG για ήχο προδιαγραφών στούντιο. Αναβαθμίζει τα αρχεία μουσικής σε ανάλυση έως 32bit για πλουσιότερο ήχο. ‘Eχει τη δυνατότητα συγχρονισμού με το κινητό τηλέφωνο και με την λειτουργία Group Play και την εφαρμογή Smart Things, η μουσική αναπαράγεται σε μια συσκευή ήχου της Samsung οπουδήποτε στο σπίτι.

     

    Τα μικρά παιδιά που θα βρεθούν στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο της Samsung στο The Mall Athens, έχουν την ευκαιρία να απασχοληθούν δημιουργικά με ένα instant win game που χαρίζει καθημερινά σε 11 τυχερούς vouchers αξίας από €7,50 μέχρι €20,00 για αγορές στα Village Cinemas, Goody’s, Intersport και Public.

     

    *Δοκιμή σε Samsung QuickDrive™ WW7800M και WW6800M σε σύγκριση με το Samsung WW6500K. Εξοικονομεί 50% χρόνο και 20% ενέργεια στα προγράμματα Βαμβακερών (40, μισό φορτίο) με απόδοση πλύσης ±3% με βάση τα δεδομένα της Intertek και εξοικονομεί έως και 20% ενέργεια στο πρόγραμμα Super Speed (40, φορτίο 5 κιλών) δοκιμασμένο σύμφωνα με το πρότυπο IEC 60456: 2010.

    ** Απαιτείται λογαριασμός εφαρμογών της Samsung που διατίθεται σε συσκευές Android και iOS. Απαιτείται σύνδεση Wi-Fi.

    *** Ο χρήστης θα είναι αποκλειστικά υπεύθυνος για τις τυχόν συνέπειες που μπορεί να προκύψουν, συμπεριλαμβανομένου οποιαδήποτε ζημιάς ή βλάβης που προκλήθηκε από εσφαλμένες πληροφορίες που καταχωρήθηκαν από τον Χρήστη.

    ****Ο προτεινόμενος κύκλος πλύσης βασίζεται μόνο στον χρόνο και μπορεί να μην είναι κατάλληλος με βάση τον τύπο υφάσματος ή το επίπεδο λεκέδων των ρούχων που πλένονται.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.