Jump to content


  • X-kyramas
    X-kyramas

    Η Scythe ανακοίνωσε την τρίτη έκδοση της ψύκτρας Grand Kama Cross

    Οι μηχανικοί της Scythe επανασχεδίασαν τη ψύκτρα Grand Kama Cross 3 με σκοπό τη σημαντική αύξηση της απόδοσής της. Αντί των κλασσικών heatpipes των 6 mm, χρησιμοποιήθηκαν heatpipes των 8 mm για τις δύο κεντρικές. Περαιτέρω βελτιώσεις είχαν ως αποτέλεσμα την αποδοτικότερη μεταφορά θερμότητας μεταξύ των heatpipes και της baseplate, οι οποίες είναι πια επινικελωμένες.

     

    Ο νέος σχεδιασμός των δύο blocks και των fins μείωσε τον θόρυβο λειτουργίας στις υψηλές στροφές του ανεμιστήρα καθώς και την αντίσταση στη ροή του αέρα με αποτέλεσμα καλύτερη ψύξη

     


    Scythe Grand Kama Cross 3 21

     

    Η ψύκτρα Grand Kama Cross 3 έχει προεγκατεστημένο έναν ανεμιστήρα της σειράς GlideStream στα 140 mm. Χάρις στην μεγαλύτερη διάμετρο και την υποστήριξη PWM, παρέχει ροή αέρα από 29,90 μέχρι και 97,18 CFM με επίπεδα θορύβου από 12,5 έως 30,7 dBA. Οι στροφές του ανεμιστήρα ρυθμίζονται ανάλογα με τη θερμοκρασία από τις 400 έως και τις 1300 στροφές το λεπτό. Ο ειδικός σχεδιασμός της φτερωτής του και η οριζόντια τοποθέτησή του βελτιώνουν τη ροή του αέρα της Grand Kama Cross 3.

     

    Η τοποθέτησή του στον επεξεργαστή έχει γίνει ακόμα πιο εύκολη και ασφαλής αφού η backplate έχει επίσης σχεδιαστεί εκ νέου. Επιπλέον έχει προστεθεί υποστήριξη για τα τελευταία sockets της Intel όπως το LGA1151 και το LGA1150, LGA1155 αλλά και για τα LGA 775, 1156, 1366, and LGA2011(v3). Όσον αφορά την AMD υποστηρίζονται τα AM2(+), AM3(+), FM1 και FM2(+). Όλα τα κλιπ και οι βίδες συμπεριλαμβάνονται καθώς και ένα κλειδί, κατσαβίδι, εγχειρίδιο σε πολλές γλώσσες και καλής ποιότητας θερμοαγώγιμη πάστα.

     

    Η ψύκτρα Scythe Grand Kama Cross 3 (SCGKC-3000) είναι άμεσα διαθέσιμη με προτεινόμενη λιανική τιμή στα 36,50 EUR (χωρίς τους φόρους).

     


×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.