Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Sony προσφέρει συνδρομή ενός μηνός για το Playstation Plus, έναντι 1$

    Εάν αποκτήσατε το PS5 και θέλετε να δοκιμάσετε το PlayStation Plus, τότε η Sony σας δίνει μια μοναδική ευκαιρία. Η εταιρεία έχει μια νέα προσφορά που σας δίνει 30 ημέρες συνδρομής PS Plus για 1 $. Η προσφορά αφορά μόνο στους νέους συνδρομητές PS Plus και η αγορά της συνδρομής γίνεται με αυτόματη ανανέωση, την οποία θα πρέπει να απενεργοποιήσετε για να αποφύγετε μια επαναλαμβανόμενη χρέωση 9,99 $.

     

    Η συνδρομή σας για 1 μήνα θα ανανεώνεται αυτόματα και θα αφαιρούνται από το πορτοφόλι σας 9,99 $ + ισχύων φόρος, κάθε 1 μήνα έως ότου ακυρώσετε. Εάν το πορτοφόλι σας δεν έχει επαρκή κεφάλαια, ο προεπιλεγμένος τρόπος πληρωμής του λογαριασμού σας θα χρεωθεί το υπόλοιπο. «Η τιμή μπορεί να αλλάξει», αναφέρει η σελίδα της συμφωνίας.

     

    Η διαφημιστική προσφορά είναι ένας πολύ καλός τρόπος για τους κατόχους του PlayStation 5 να αποκτήσουν πρόσβαση στο PS Plus Collection, ένα χρυσωρυχείο 18 παιχνιδιών PlayStation 4, που περιλαμβάνουν τίτλους όπως το God of War και το Uncharted 4: A Thief's End, καθώς και αγαπημένα παιχνίδια όπως το Bloodborne και Fallout 4.

     

    Η τιμή 1 $ PS Plus ισχύει μόνο έως τις 26 Σεπτεμβρίου. Καλό είναι να έχετε το νου σας, τους επόμενους μήνες, για μεγάλες εκπτώσεις Black Friday στις συνδρομές PS Plus.


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.