Jump to content



  • yanni
    yanni

    Η Thermaltake ανακοίνωσε το νέο μηχανικό πληκτρολόγιο X1 RGB Cherry MX και το ποντίκι Iris Optical RGB

    Η Thermaltake ανακοίνωσε στην νέα προϊόντα για χρήση σε συστήματα που προορίζονται για παιχνίδια και ειδικότερα eSports. Ανάμεσα σε αυτά έχουμε το νέο της μηχανικό πληκτρολόγιο X1 RGB Cherry MX, το οποίο θα κυκλοφορήσει σε εκδόσεις Silver Speed και Blue Switch, καθώς και το ποντίκι  Iris Optical RGB.

     

    Το X1 RGB Cherry MX έρχεται να προστεθεί στην ήδη διαθέσιμη γκάμα πληκτρολογίων της Thermaltake και στα χαρακτηριστικά του περιλαμβάνονται, εκτός από διακόπτες Cherry MX, RGB LED φωτισμό με 16,8 εκατομμύρια χρώματα, προ καθορισμένες φωτεινές ζώνες FPS1, FPS2, RTS, MMO και MOBA, full anti-ghosting, n-key rollover, on-the-fly macro recording, audio και USB pass through. Επιπλέον, στην έκδοση Cherry MX Speed Silver Switch το πληκτρολόγιο προσφέρει ιδιαίτερα μικρούς χρόνους απόκρισης, καθιστώντας το κατάλληλο για παιχνίδια που απαιτούν ταχύτατες κινήσεις από τον παίκτη. Επιπλέον διαθέτει και στήριξη καρπού, η οποία προσαρμόζεται στο πληκτρολόγιο εύκολα με την βοήθεια μαγνητών. Ο φωτισμός του πληκτρολογίου μπορεί να συγχρονιστεί με αυτόν άλλων προϊόντων της Thelmaltake. Η εταιρία διαθέτει επίσης και εφαρμογή για κινητά για τις ρυθμίσεις των χρωματικών εφέ, καθώς και επιπλέον 8 κόκκινα keycaps (Q, W, E, R, A, S, D, F).

     

    Thermaltake  X1 RGB Cherry MX -2.jpg

     

    Thermaltake  X1 RGB Cherry MX -1.jpg

     

    Η έκδοση X1 RGB Cherry MX Speed Silver Switch θα διατίθεται προς 140 δολάρια, ενώ η έκδοση X1 RGB Cherry MX Blue Switch προς 130 δολάρια.

     

    Το Iris Optical RGB είναι ένα σχετικά χαμηλού κόστους ποντίκι για χρήση σε παιχνίδια, το οποίο διαθέτει φωτισμό LED RGB 16,8 εκατομμυρίων χρωμάτων, με δυνατότητα επιλογής ανάμεσα σε εννέα φωτεινά εφέ. Στα χαρακτηριστικά του βρίσκουμε ανάλυση από 100 έως 5000 DPI, πλήκτρα με προδιαγραφές για 20 εκατομμύρια πατήματα, έξι πλήκτρα και εργονομικό σχεδιασμό. Το συνοδευόμενο λογισμικό επιτρέπει τον ορισμό macro keys, των χρωματικών εφέ, καθώς και την χρήση προφίλ. Η τιμή του είναι 30 δολάρια.

     

    Thermaltake  Iris Optical RGB -1.jpg


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.