Jump to content


  • yanni
    yanni

    Η Ubisoft ανακοίνωσε νέο Settlers, αλλά και την επανακυκλοφορία των παλιών παιχνιδιών της σειράς

    Το The Settlers είχε κυκλοφορήσει για πρώτη φορά το 1993 για την Amiga με την έκδοση για DOS να ακολουθεί έναν χρόνο αργότερα. Πρόκειται για ένα real time strategy game το οποίο απαιτεί από τον παίκτη να αναπτύξει τον οικισμό του και να καταφέρει να κατακτήσει το σύνολο του χάρτη κερδίζοντας τους αντίπαλους παίκτες. Συνολικά η σειρά περιλαμβάνει επτά παιχνίδια, με το τελευταίο The Settlers 7: Paths to a Kingdom να κυκλοφορεί το 2010.

     

    Στα πλαίσια της Gamescom 2018, η Ubisoft ανακοίνωσε ότι του χρόνου και πιο συγκεκριμένα κατά το φθινόπωρο, θα επανεκκινήσει την σειρά με το νέο παιχνίδι να φέρει τον τίτλο του πρώτου παιχνιδιού, "The Settlers". Όπως φαίνεται και στο trailer, διατηρεί το καρτουνίστικο στυλ της σειράς στα γραφικά, έχοντας βέβαια υποστεί τις αναμενόμενες βελτιώσεις που θα περίμενε κάποιος σήμερα. Όπως αποκαλύπτεται στο trailer, οι παίκτες θα είναι σε θέση "να εξερευνήσουν, να εγκατασταθούν και να κατακτήσουν νέα νησιά σε έναν φανταστικό μεσαιωνικό κόσμο. Την ανάπτυξη του νέου παιχνιδιού επιβλέπει ο Volker Wertich, ο οποίος είναι και ο δημιουργός της σειράς.

     

     

    Η κύρια εκστρατεία του παιχνιδιού και οι προαιρετικές επιπλέον αποστολές μπορούν να παιχτούν είτε μεμονωμένα, είτε σε λειτουργία co-op με άλλους, ενώ υπάρχουν και διαφορετικοί διαδικτυακοί τρόποι παιχνιδιού όπου μπορούν να συμμετέχουν πολλοί παίκτες. Λέγεται επίσης ότι το παιχνίδι θα περιλαμβάνει και "συναισθηματικές" ιστορίες και ότι  το παιχνίδι είναι χτισμένο πάνω στην μηχανή Snowdrop της Ubisoft, η οποία θα χρησιμοποιείται και στο επερχόμενο Tom Clancy's The Division 2.

     

    Επιπλέον η Ubisoft γνωστοποίησε ότι θα κυκλοφορήσει και την συλλογή The Settlers History Collection, η οποία θα περιλαμβάνει εκσυγχρονισμένες εκδόσεις των επτά παιχνιδιών της σειράς. Το πακέτο θα είναι διαθέσιμο από τις 15 Νοεμβρίου, αλλά όποιος ενδιαφέρεται μπορεί να αγοράσει και παίξει ήδη το πρώτο παιχνίδι της σειράς, The Settlers (1993) - History Edition, μέσω του Uplay.

     

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.