Jump to content


  • gdp77
    gdp77

    Η Unreal Engine 5 απαιτεί τουλάχιστον μια GeForce RTX 2070 SUPER για να τρέξει στο PC

    H Epic Games εντυπωσίασε τους πάντες με την πρόσφατη αποκάλυψη της Unreal Engine 5. Το σχετικό video είναι σίγουρα ένα έργο τέχνης και ένα εξαίρετο παράδειγμα για το πόσο κοντά έχουμε φτάσει στα φωτορεαλιστικά γραφικά.  

     

     

    Τώρα πλέον γνωρίζουμε και ποιο υλικό θα χρειαστεί να έχει το PC μας για να τρέξει κάτι τέτοιο. Η Epic χρησιμοποίησε την επόμενης γενιάς κονσόλα της Sony, Playstation 5, για να τρέξει το demo. Στο World Today News δημοσιεύθηκαν κάποιες δηλώσεις από την Epic Games που αναφέρουν τι θα χρειαζόμασταν για να τρέξουμε το demo στο PC.

     

    Ο Kim Libreri, γενικός διευθυντής τεχνολογίας (CTO) της Epic Games, δήλωσε ότι θα μπορούσε το demo να τρέξει στο PC και η απόδοση θα ήταν πολύ καλή. Εφόσον, όμως το PS5 είναι ικανό για 10,28 teraflops επεξεργαστικής ισχύος για τα γραφικά, στο PC θα χρειαζόμασταν τουλάχιστον μια GeForce RTX 2070 Super που έχει θεωρητικές επιδόσεις 9 TFLOPS. 


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.