Jump to content



  • gdp77
    gdp77

    Η Valve διαθέτει όλους τους Half-Life τίτλους δωρεάν για περιορισμένο χρονικό διάστημα, μέχρι την κυκλοφορία του Half-Life: Alyx

    H Valve προσφέρει δωρεάν όλους τους τίτλους Half-Life, κάτι που όσοι προγραμματίζουν να αγοράσουν και να παίξουν το Half-Life: Alyx θα θέλουν να εκμεταλλευτούν. Η σειρά Half-Life είναι μία από τις πιο δημοφιλείς και αγαπητές σειρές στην ιστορία του gaming.

     

    half_life_1.jpg

     

    Για να παίξετε τα παιχνίδια θα χρειαστείτε ένα Steam account και φυσικά την εγκατάσταση του Steam client στο PC ή τον Mac υπολογιστή σας. Σύμφωνα με την Valve, το Half-Life: Alyx εξελίσσεται πριν τα γεγονότα του Half-Life 2 και των μετέπειτα επεισοδίων. Τα παιχνίδια αυτά μοιράζονται τους χαρακτήρες και τις ιστορίες που διαδραματίζονται, συνεπώς ο καλύτερος τρόπος για να απολαύσουν οι παίκτες το Alyx θα είναι να παίξουν πρώτα τα παλαιότερα παιχνίδια.

     

    half_life_3.jpg

     

    Τα γραφικά στους παλαιότερους Half-Life τίτλους μπορεί να φαίνονται ξεπερασμένα σε σχέση με τα σύγχρονα παιχνίδια, αλλά αυτά τα παιχνίδια κυριολεκτικά έφεραν επανάσταση στo FPS PC gaming και βοήθησαν στη δημιουργία της αυτοκρατορίας της Valve. 

     

    Δυστυχώς τα παιχνίδια δεν θα είναι δωρεάν για πάντα, αλλά μόνο για τους δύο επόμενους μήνες. Τα πρώτα δύο παιχνίδια της σειράς πωλούνται έναντι 9,99$, ενώ τα επεισόδια έναντι 7,99$. Οι τίτλοι που διατίθενται δωρεάν είναι:

     

    Η Valve ανακοίνωσε το Half-Life: Alyx τον Νοέμβριο του 2019 και πριν λίγες μέρες είδαμε και τον εμβληματικό G-Man να μιλάει μετά από μια δεκαετία σιωπής...

     


    Πηγή
×
×
  • Δημιουργία...

Important Information

Ο ιστότοπος theLab.gr χρησιμοποιεί cookies για να διασφαλίσει την καλύτερη εμπειρία σας κατά την περιήγηση. Μπορείτε να προσαρμόσετε τις ρυθμίσεις των cookies σας , διαφορετικά θα υποθέσουμε ότι είστε εντάξει για να συνεχίσετε.